بچه ها لطفا قضاوت نکنید کمک کنید ..نامزد من یه دختری فالو کرده بود البته قبلا دخترهای زیادی داشت فالو که انفالو کرده بود من یکی دیدم فکر کردم همون قدیمی ها هس اما گفت نه من همه انفالو کرذم که خودش خودشو لو داد منم به دختره پیام دادم با پیج فیک که شما فلانی میشناسی اسم نامزدم گفتم سریع گفت از خودش بپرس گفتم یعنی چی گفت فرضا من باهاش در رابطه باشم برات بد نمیشه بفهمه که پیگیری ؟بعدم گفت دارم دختر نصیحتت میکنم این کارا نیای بکنی که سیاست بازی نداری باید یکار دیگه بکنی مچ پسرا بگیری گفتم من سوال کردم میشناسی یا نه از کجا فهمیدی طرف چیکاره منه شاید داداشمه که کم آورد گفت نه من نمیشناسم و در اخرم نوشت اصلا به شما چه با کی توی رابطه بودم من بعدم بلاک کرد یه کلماتی هم بکار برد عین کلمات نامزدم بود که من گفتم خب کلمه هس دیگه تا اینکه این قضیه به نامزدم گفتم گفت ببین منظورش این بوده کارت بده همش داشت طرفداریش میکرد و میگفت نه نه گفتم بابا فوری فهمیده تو چیکاره منی و گفته برام بد میشه گفتم باید بهش وویس بذی با پیج خودت از اون روز الان ۸ روزه افلاین هس دختره یا هرکی که من حتی شک کردم پیج فیک خود نامزدم هس که اومده بود دوس دختر قدیمیش که من میشناسمش فالو کرده بود اما گفت من نیستم اما من شک دارم نظر شما چیع