2777
2789
عنوان

سلام تب بچه شیش ساله

192 بازدید | 31 پست

بنظرتون شیاف خوبه بذارم شربت میدم فایده نداره پاشویه کردم با آب نمک چندبار

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه یه ساعتی میشه شربت دادی و فرقی نکنه هنوز بالای ۳۸.۵ هس

میتونی شیاف ۵۰ دیکلو بذاری

فوری میاد پایین

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
اگه یه ساعتی میشه شربت دادی و فرقی نکنه هنوز بالای ۳۸.۵ هس میتونی شیاف ۵۰ دیکلو بذاری فوری میاد پا ...

ممنونم عزیز دلم دعا کنید تبش پایین بیاد

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
با اب نمک پاشویه کن شربت پروفن بده

دادم فایده نداشت با آب و نمک هم پاشویه کردم

اب نمک خیلی بده یهو دمای بدن رو پایین میاره حالت تشنج به بچه میاره تب بهتره نمه نمه بیاد پایین تا یهو بیاد پایین الان شیاف بزار و شربت استامینوفن بده

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
ممنونم عزیز دلم دعا کنید تبش پایین بیاد

خیالت راحت با شیاف پایین میاد

انشالله

من خیلی تجربه دارم تو این زمینه

ولی ببرس حتما دکتر

تو بدنش عفونت هس که تا اینحد تب داره

انتی بیوتیک دریافت کنه 

۴۸ ساعت کامل تبش قطع میشه

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

اگه تبش بالاست و دوز دارو رو به تناسب وزن و سنش درست دادی و پاشویه هم نتیجه نداده.برسونش دکتر .یا اگه الان این وقت شب به دکتر دسترسی نداری شیاف رو امتحان کن.

برای پاشویه هم از آب خیلی سرد استفاده نکن چون لرزش میگیره.دستمال رو با آب ولرم رو به خنک نمدار کن زیر بغلش و رو پیشونیش و روی قفسه سینه بذار.(پارچه خیلی سرد نباشه ها بچه لرز میکنه)

اب نمک خیلی بده یهو دمای بدن رو پایین میاره حالت تشنج به بچه میاره تب بهتره نمه نمه بیاد پایین تا یه ...

چشم حتما مرسی ازت

اگه تبش بالاست و دوز دارو رو به تناسب وزن و سنش درست دادی و پاشویه هم نتیجه نداده.برسونش دکتر .یا اگ ...

الان دسترسی به دکتر ندارم 

ولی چشم حتما این کارا رو میکنم