2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه نظر؟ شما چه پایه ای هستی ؟🥺

من امسال میرم دوازدهم....مبتکران درسنامش خیلی خوبه...پاسخنامه‌ی تشریحیش همینطور...تست هم زیاد داره و تستهای سراسری رو هم آورده..

مثلا من برای شیمی فیلم میدیدم ولی فایده‌ای نداشت..از وقتی درسنامه میخونم درصدام بهتر شدع

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
من امسال میرم دوازدهم....مبتکران درسنامش خیلی خوبه...پاسخنامه‌ی تشریحیش همینطور...تست هم زیاد داره و ...

روزانه چند ساعت درس میخونی از الان؟

من تازه یه هفتس شروع کردم🥲

روزانه چند ساعت درس میخونی از الان؟ من تازه یه هفتس شروع کردم🥲

باورت میشه هنوز شروع نکردم؟😢😢

میرم سراغ کتاباماا ولی نمیتونم بخونم🥴🥴🥴

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
باورت میشه هنوز شروع نکردم؟😢😢 میرم سراغ کتاباماا ولی نمیتونم بخونم🥴🥴🥴

اشکال نداره

انگیزتو پیدا کن شروع کن به خوندن🥺

امیدوارم هممون عالی پیش بریم🫂

اشکال نداره انگیزتو پیدا کن شروع کن به خوندن🥺 امیدوارم هممون عالی پیش بریم🫂

قصد دارم از شنبه شروع کنم😅

انشاالله عزیزم😍انشاالله برسی به اون هدفی که میخوایی و توی تمام مراحل زندگیت موفق و سربلند باشی😍😘❤️

برای منم دعا کن بفهمم چِمه و بشینم سر درسم🥲