2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا صبح کلا پشیمون شدم زنگ زدم کیکو کنسل کردم بعدش پشیمون شدم ولی گفتم عیبی نداره سالگرد ازد ...

نزار دوستاش براش تولد بگیرن و تو دلش بگه زنم چقدر بیخیاله  باید نشون میدادی خیلی برات مهمه سیاست داشته باش

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥

کیک قایم کردم تو یخچال  شوهرم که از سر کار اومدسریع اومد رفت سراغ یخچال اومد جلوش  گرفتم چی میخوای بگو من بهت بدم  گفت میوه  میخوام بخورم گفتم باش من میارم رفت بنده خدا هیچی نگفت  یهو من دور دخترم بودم رفت در یخچال باز کرد 😑 سریع اومدم گفتم چی میخوای گفت بشین تو آب میخوام بخورم آب در اورد خورد ولی کیک ندید چون روش پوشوندم  چون میخواستم سر فرصت کیک براش بیارم  بعد شام خوردیم گفتم  خوب دیگه خسته ای بخواب رفت چراغ خاموش کرد گرفت دور دخترم داشت باهاش بازی میکرد من رفتم آشپزخونه کیک شمع روشن کردم با فشفشه اوردم  کلی ذوق کرد 🤣 گفت برا همین نمیزاشتی در یخچال باز کنم 🤣🤣 بعد هم کیک خوردیم جاتون خالی 😍 در کل با این که بانک همه چی ریخت به هم ولی با یه کیک ساده تولدش گرفتم 😊

ااتفاقا ما هم دو نفره بود تولد البته با دختر کوچولوم  

خیلی خوبه😍😍 البته دست جمعی هم خیلی خوش میگذره😀😀😀

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥

خدا شوهرت حفظ کنه 100 سال دیگه کنارهم تولدشو بگیرین😍😍😍اللهی آمین