2777
2789
افکارمو درگیر نکنم زندگیو سخت نگیریم اهمیت ندم ب اندازع احترام بزارم تا احترام دریافت کنم تعادل ...

بینهایت قشنگ بودن، اسکیرین گرفتم ازشون استفاده کنم و سعی کنم منم رعایتشون کنم😍

وای من خودم مصداق بارز این جملم ولی برعکسش😑 چی خیلی بهت کمک میکنه ؟

یه روز نشستم فکر کردم راجع به نگرانی های خودم و اطرافیان که لحظات بدی داشتیم دیدم خیلی نگرانی ها ساخته ذهن خودمونه و هیچ وقت پیش نیومد از اون به بعد دیگه به خودم استرس ندادم تو بدترین شرایط بهترین موضع رو درنظر میگیرم 

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روز نشستم فکر کردم راجع به نگرانی های خودم و اطرافیان که لحظات بدی داشتیم دیدم خیلی نگرانی ها ساخ ...

خیلی با این موافقم، من خیلی زود نگران میشم نسبت به مسائل ولی حتما اینو تو ذهنم نگه میدارم و ازش کمک میگیرم😍

بینهایت قشنگ بودن، اسکیرین گرفتم ازشون استفاده کنم و سعی کنم منم رعایتشون کنم😍

سپاس جانم

موفق باشید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اینکه از خود قبلیمون بهتر بشیم عالیه  من مشکلم سخت گرفتنه برای خودم مشکل میسازم

میفهمم چی میگی منم این مشکلو دارم. باید بتونیم رفیق بشیم با خودمون تا بهتر حال و هوامونو بشناسیم.

از دنیا با همه خوب و بدش لذت ببرین

از صدای گنجشک از نسیم خنک که به صورتتون میخوره

از صدای بلند بچه ها که تو کوچه بازی میکنن از رنگ ها

از دیدن مادربزرگ پدربزرگ ها از نوشیدن آب

بابت همش از خدا تشکر کنید اینقدر انرژی مثبت میاد سمتتون که خدا میدونه

از دنیا با همه خوب و بدش لذت ببرین از صدای گنجشک از نسیم خنک که به صورتتون میخوره از صدای بلند بچه ...

چقدر حرفاتون دلنشینه.

اینایی که میگید اصل زندگیه، ولی متاسفانه خیلی وقتا فراموش میشه و بهش توجه نمیشه.

چقدر حرفاتون دلنشینه. اینایی که میگید اصل زندگیه، ولی متاسفانه خیلی وقتا فراموش میشه و بهش توجه نمی ...

اول باید باورمون بشه که زندگی چیه هدف از زندگی چیه

سخت نگیریم کینه به دل نگیریم اینا همش خودمونو رشد میده اگر یک درصد کمک به دیگران باشه ۹۹ تاش برمیگرده به خودمون

خدایا بابت همه چیز همه چیز شکرت

خیلی درس هاس که با ی اتفاق یادش گرفتم

اول اینکه خودم اولویت باشم بخاطر احساساتم تصمیمات احمقانه نگیرم واینکه به هرکسی که میگ برات میمیرم اعتماد نکنم 

کاری که صددرصد نشده رو ب کسی نگم

اول باید باورمون بشه که زندگی چیه هدف از زندگی چیه سخت نگیریم کینه به دل نگیریم اینا همش خودمونو رش ...

اینکه همه چیز از خودمون شروع میشه مهم ترین بخشه که باید یاد گرفت

حرفت رو با پوست و استخونم درک میکنم

به خدا انقد سرم اومده عبرت شده برام

هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم