2777
2789

به نظرم بهترین چیزی که همیشه در مورد خودم دوس دارم و نمی خوام تغییرش بدم

همین بی خیالی   و اعتماد نداشتن و دوست نداشتن کسی هست

واس همین اخلاقم هیچوقت دلم نشکسته و همیشه شاد بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اوج تنش تک تک موجودات دور ورم که باعث اون تنش هستن رو نادیده بگیرم و بابت سرکوب کردنشون زحمت نکشم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

افکارمو درگیر نکنم

زندگیو سخت نگیریم

اهمیت ندم

ب اندازع احترام بزارم تا احترام دریافت کنم

تعادل تو رفتار و صمیمیتم با ادما داشتع باشم

صادق و متعهد باشم

تو عقاید و اعتقادات دیگران دخالت نکنم

پا روی چارچوبام نزارم

انتقاد پذیر باشم تا جا دار

کمتر غیبت کنم 

کمتر دروغ بگم

اعتماد نکنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

به هیچکس اعتماد نکن با همه هم به اندازه لیاقتش خوش رفتار باش یا محبت کن

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
مثلا چه حسی

حس اینکه زن هستیم جنس ظریفیم ارایش و لباس و اراستگی زنانه داشته باشیم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اولویت خودم باشم و خودمو دوس داشته باشم 

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!