2777
2789
سایپا

عزیزم ممنون. میشم سوالمو ج بدی 

الان این ثبت نام از طریق سامانه تخصیص خودرو بوده یا خود شرکت های خودرو سازی؟ اخه دفعه قبل سامانه تخصیص خودرو بوده 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
کوییک که بدون قرعه هست سایتا هم بدونقرعه هیت دعا کنید واسه مادرم فیدلیتی نوشتم در بیاد

فیدیلیتی فکر کنم اصلا قرعه کشی نباشه. چون ماشین گرونی هست خیلی کم متقاضی داره. ایشالا که براتون در میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی سود ندارن تو بازار ازش

ای ول به مامانت 😍

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
فیدیلیتی فکر کنم اصلا قرعه کشی نباشه. چون ماشین گرونی هست خیلی کم متقاضی داره. ایشالا که براتون در م ...

شانس بد من تو کرمان موتور رفت جزو قرعه کشی 

ومتقاضیشم بالاست چون حدود ۵۰۰ ملیون با بازار ازاد تفاوت قیمت داره

فیدیلیتی فکر کنم اصلا قرعه کشی نباشه. چون ماشین گرونی هست خیلی کم متقاضی داره. ایشالا که براتون در م ...

دفعه قبلی بود چون یکپارچه شده بود در قالب سامانه تخصیص خودرو... برای دوستم فیدیلتی دراومد... دیگنیتی هم بود تو لیستش