2777
2789
عنوان

بیاین بهم خواهرانه راهکار بدین

392 بازدید | 37 پست

سلام من طی مشکلاتی همسرم یه ساله سرکار نمیره وضعیت مالیمون به شدت افتضاحه و عملا بخور نمیر هستیم از یه طرف من واقعا روحیه ام رو از دست دادم افسرده شدم هر روز کارم شده گریه و ناراحتی هیچ کاری و انگیزه ای ندارم

میشه یه چیزایی پیشنهاد بدید ک انجام بدم منظورم ابنه وقتمو پر کنه خیلی به بدبختیام فکر نکنم 

قرآن خوندن

سوره واقعه طلاق ذاریات تحریم 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خودش نمی‌خواد سر کار بره یا میخواد بره کار نیس؟

نه بابا بیچاره میخاد بره کار نیست هم اینک برای ازمون استخدامی میخونه خودم گفتم بشین بخون بلکه قبول شی از این فلاکت دربیایم

عزیزم چرا خودت نمیری سرکار؟ در چه حدی درس خوندی و اینکه چه هنر هایی بلدی؟

خودم نمیزاره برم سرکار میگ ابروم میره و دلم نمیخاد تو سر هرکاری بری دارم روانشناسی میخونم میگ بخون تموم کن بعدش خاستی مطب بزنی بزن ولی کار دیگ نمیزارم

مگه مرد باید بیکار باشه کلی کار ریخته  با یه بزرگتر حرف بزن یعنی چی آخه  ازدواج کردی سخ ...

والا تصمیم گرفتیم بشینه برای ازمون استخدامی بخونه واسه همین همش خونس و داره درس میخونه

خودم نمیزاره برم سرکار میگ ابروم میره و دلم نمیخاد تو سر هرکاری بری دارم روانشناسی میخونم میگ بخون ت ...

سرکار رفتن نه آبرو ریزی نه عار و ننگ

منم مهماندار هواپيمام... همسرم نه نیازی به پول من داره نه بی پوله اتفاقا بی نیازه و من به خاطر روحیه م و حال خودم میرم

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
خودم نمیزاره برم سرکار میگ ابروم میره و دلم نمیخاد تو سر هرکاری بری دارم روانشناسی میخونم میگ بخون ت ...

مگه میشه تو این گرونی بیکار باشید چطور مواد غذایی تهیه میکنید

شوهرت پاره وقت کار کنه یا بره اسنپ وقتی بیکاره بخونه 

ازمون استخدامی ۴تا جزوه بیشتر نیست که ۳ماه وقت بزاره بخونه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
سرکار رفتن نه آبرو ریزی نه عار و ننگ منم مهماندار هواپيمام... همسرم نه نیازی به پول من داره نه بی پ ...

میدونم منم همینو میگم ولی فکرش اینجوریه دیگ میگ هرکاری نه خداروشک شغل شما خوبه ولی من الان تو این موقعیتم بخام برم سرکار نهایتش ۱ونیم بگیرم که فرقی به حالم نمیکنه