2777
2789

داداشم:/🥲😂

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من😬😂

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻
من واقعا عاشق شعرم دانشجو ها خارجی که دارم همیشع میگن واسمون شعر بخون کاملا مسلطم تو خوندن شعر

عالی 😍😁

(My profile picture is me, please don't copy)     Iranian American girl🧡 دخترایرانی،آمریکایی🖤        Supporter of good and kind people🖤 #transsexual
من واقعا عاشق شعرم دانشجو ها خارجی که دارم همیشع میگن واسمون شعر بخون کاملا مسلطم تو خوندن شعر

کسی‌ که عاشق شعر باشه حتما"توانایی شعر سرودن هم داره

دختری اهل شعر و موسیقی،کتاب و فیلم،عاشق طبیعت و پرندگان 
چه خوب خب‌ چه هنری دارید؟ تو عرصه ادبیات فعالید؟

فعلا خیلی نه ولی عاشق شعر و نوشتنم دلنوشته و گاهی شعر برای دل خودم می‌نویسم. و همین طور رمان‌های عاشقانه می‌نویسم.

شعر خوندن خیلی لذت بخشه  

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
فعلا خیلی نه ولی عاشق شعر و نوشتنم دلنوشته و گاهی شعر برای دل خودم می‌نویسم. و همین طور رمان‌های عاش ...

موفق باشید

بله واقعا"دل پذیره گویی به جهان دیگری سفر میکنی 

اگه مایل هستید یکی از دلنوشته هاتون رو اینجا منتشر کنید.

البته اجباری نیست

دختری اهل شعر و موسیقی،کتاب و فیلم،عاشق طبیعت و پرندگان