2777
2789

سلام دوستان

منظور از کلاس آنلاین  همون وبینارهاست 😉

میخوام با یه عکس استوریش  کنم ولی نمیدونم چی بنویسم کنارش 

پدرو مادرم عزیزم بزرگترین و ارزشمند ترین نعمتهای زندگیم خدارو شکر بابت بودنتان و سلامتیتون 😍🍀💚 تنتون همیشه سلامت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش گذشت هم که نمیشه 😂🥴🥴🥴🥴

راهنماییم کنید 😬😬😬

پدرو مادرم عزیزم بزرگترین و ارزشمند ترین نعمتهای زندگیم خدارو شکر بابت بودنتان و سلامتیتون 😍🍀💚 تنتون همیشه سلامت 

اول باید انتخاب کنی رسمی حرف بزنی یا تقریبا خودمونی

دوم اینکه

از موضوعش بگو از زمانش از نحوه وارد شدن از چقد طول میکشه

موضوعشو یکم توضیح بده اگ سخته

یاداوری بذار

از اینکه مهمون داری یا نداری 

ساده اما حاوی همه نکات

خو نکن فکر سفر کن
راهنماییم کنید 😬😬😬

خدایی تیم خوش قولی بودن 

دوست دارم اینو هم ذکر کرده باشم  

اول باید انتخاب کنی رسمی حرف بزنی یا تقریبا خودمونی دوم اینکه از موضوعش بگو از زمانش از نحوه وارد ...

مممنونم

ببخشید من منظورتون رو از این دو جمله متوجه نمیشم

○اگه سخته یاد آوری بذاری 

○از اینکه مهمون داری

مممنونم ببخشید من منظورتون رو از این دو جمله متوجه نمیشم ○اگه سخته یاد آوری بذاری  ○از اینکه ...

یه قابلیتی داره توی استوری یادم شده تا زمان شروع کلاس ساعت میذاره بعد هرکی بخاد اونو میزنه و موقع شروع کلاس بش یاداوری میکنه

بعضی کلاس ها مهمون هم دارن مثلا دونفر با هم درمورد ی موضوعی حرف میزنن

مثلا اقای دکتر فلان اقای فلان کارشناس فلان 

خو نکن فکر سفر کن
یه قابلیتی داره توی استوری یادم شده تا زمان شروع کلاس ساعت میذاره بعد هرکی بخاد اونو میزنه و موقع شر ...

ممنون 🌸🌸🌸  

از این پوستر تبلیغاتیا هست از اونا طراحی کن

من دنبال یه جمله ی خوب و درست هستم 😁

یکمی در باره خودم بگم

من از بچه گی اهل درس نبودم 

تازه توی این سن که ۲۲ سالگی به یادگیری علاقه پیدا کردم

چون اهل درس نبودم یاد گیری خیلی برام سخته 

و باید بیشتر از بقیه تلاش کنم

دقیقا بعد از پایان مدرسه و دیپلم

میتونم بگم تقریبا روز مرگی ام تکراری شد

کم کم تصمیم گرفتم اموزش ببینم

آموزش هایی که فکر میکنم کمکم میکنه چیزای خوب یاد بگیرم 

و حتما یه جایی بدردم میخوره...

یکمی در باره خودم بگم من از بچه گی اهل درس نبودم  تازه توی این سن که ۲۲ سالگی به یادگیری علاق ...

این وسط یه سختی هایی هست

مثل این... که خوابم مرتب نیست #تنظیم_خواب

البته خودم انتخاب کردم شب بیدار بمونم چون شب ها سرو صدا کمتر هست ...

راحت تر میتونم تمرینات رو انجام بدم 

یا مثلا وقتی سر کلاسم کلی حواسم پرت میشه 

خب انلاینه دیگه و حضوری نیست احتمالا خانواده فکر میکنن سرم تو گوشیمه🥲😏 و میان صدام میزنن که بیا کارت داریم..

من گرم ترین جاهای خونه میرم که کسی کنارم نباشه و حواسم پرت نشه و با تمام دقت کلاس رو ببینم اما یه جاهایی حواسم پرت میشه و مطلب رو از دست میدم

و کلی ناراحت میشم 🥺

شده چند بار وسط کلاس آنلاین جابجا شدم از اتاق به پارکینگ از این اتاق به اون اتاق فقط خواستم یه جایی رو پیدا کنم که آرامش باشه