2777
2789
عنوان

فکت های جالب و بزارم یا راز زیبایی 😍😁💝

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 54 پست
یعنی دستمال کاغذی پنج دیقه بذارم رو پوستم بعد با همون پوستمو پاک کنم ؟؟؟ دستمال خشک؟؟ منظورت چه تغیی ...

آره دستمال خشک 

اگه دستمال چرب بشه پوستت چربه و اگه تغیری نکه خشکه آره با همون دستمال 

باید اول پوستت و چرب کنی اگه خشکه و برای چاق شدنشم راه هایی برای چاق شدن صورت 🍒👩🏻‍🦱 . 🥬🤍. ...

راه بهتری نیست؟؟ میخوام زودبازده باشه و دائمی. نمیخوام دیگه مصرف نکنم برگرده. کرمی چیزی سراغ ندارید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهششششش عزیزم  · · ────── ·𖥸· ────── · · حقایق جالب🇧🇸💕.! ••آدما 20 درصد جذاب تر ...

😇😇😇😂😂😂😂😂😂👇

🧠🧠🧠🧠🧠

مغز هم یه چیز پیچیده ای یه😁😁😁😆

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - فکت هایی درباره خواب دیدن.🦋🍉. - شما 90درصد از خوابی ک ...

من قبلنا خیلی توی خواب میپریدم، انگار از بلندی میوفتم، اما الان ده ساله که اینطوری نیستم

راست میگی، من کلا در حال زندگی میکنم، قبلا میگفتم چی میشه، چی نمیشه😃😃😃😉

چه قرصی، منم هم سن شمام، صورتم پراز جوش چرکی 

هر نوع آنتی بیوتیک بخورم، مثلا دکترم برای دندونم داده بود میخوردم اونو به هفته جوشان خوابیده بود ول کردم باز همون شد

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
هر نوع آنتی بیوتیک بخورم، مثلا دکترم برای دندونم داده بود میخوردم اونو به هفته جوشان خوابیده بود ول ...

آهان کلا چرک خشک کن ، پس فرقی نداره

ممنونم