2777
2789
عنوان

بارداری سریع با تنبلی تخمدان ؟؟؟؟

19068 بازدید | 27 پست

میشه لطفا بیاین ؟؟؟😔

امکانش هست با تنبلی تخمدان سریع باردار شد؟؟

راهی هست؟؟؟

رازیانه و بومادران و اینچیزا چ تاثیری داره؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانو جان ، میخوام این ماه اولین اقدام رو انجام بدم دکتر رفتم گفت تنبلی داری و فقط دوفاستون داد واس ت ...

استرس خودش عامل اصلیه . منم تنبلی تخمدان دارم برای بار اول ۱۰ماه طول کشید تا باردار شدم الانم یکساله اقدامم ولی نشده هنوز...

بستگی داره ممکنه همین ماه اولم بشه من تنبلی تخمدانم زیاده یکیشون که کلا غیر فعال

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
تخمدان غیر فعاله؟؟؟  قرصی چیزی مصرف کردین ؟؟ یا طبیعی؟؟

تحت نظر دکتر. اللن دوتا قرص داده یکیش فک کنم همون دوفاستون گفته از روز دهم بخور

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
پری هاتون چند روزه ست؟

کلا چند مدت پری نمیشدم ولی گاها یک هفته یا ۵روز

کلا چند مدت پری نمیشدم ولی گاها یک هفته یا ۵روز

شما ک تنبلی دارید روز ۱۲ سیکل فولی چند دارید بدون قرص؟

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
شما ک تنبلی دارید روز ۱۲ سیکل فولی چند دارید بدون قرص؟

نفهمیدم چی گفتی😂

سیکل من حدود ۴۰روزس . و تخمک گذاریم حدود ۲۲سیکلمه .  اما روز ۱۴سیکل رفتم چند تا فولی حدود ۸ بو ...

چقدر دیر تخمک گذاریته

من دکتر گفت خفیف دارم 

روز ۱۲ فولیم ۱۶ بود اما بازم قرص تحرک تخمدان داده بهم ک فولیم بزرگ شه

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
نفهمیدم چی گفتی😂

عزیزم شما تا حالا رفتید سونو ببینید چندتا تخمک دارید؟

سایز تخمکتون چند بوده؟

اغلب میگن روز ۱۲ سیکلتون برید تا سایز تخمکتون رو بفهمند