2777
2789
عنوان

خانمای ک اوایل بارداریشونو بیاین

149 بازدید | 22 پست

چجوری اشپزی میکنید؟من ۸ هفته ام ی هفته اس تهوعم شروع شده اصا نمیتونم غذا بخورم ...صبحانه ک هییچی...مادروشوهرم غذا میاره برامون ولی دلم برا اونم میسوزه مریضه ...نمیدونم چیکار کنم از همه چی بدم میاد اصا حال ندارم از جام تکون بخورم..الان از خاب بیدار شدم هنو تو جامم گرسنمه ولی تهوع دارم

پرسپلیسی ام...اهل گلستان....کنکوری...متاهل....تنها❤

منم همینطوری بودم دیگه یجوری باید سرکنی

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معده ات خالیه تهوع داری من حالت تهوع زیاد ندارم معمولا بعد غذا میگیرم ولی میگن زنجبیل عالیه واسه تهوع دکترم بهم گفت وعده هارو زیاد کن ولی به مقدار کم بخور

من سخت نمی گیرم....سخت است جهان بی تو!!
من ۶هفتمه هیچی احساس نمیکنم فعلا باارزوی سلامتی براخودتو لچت اسی جان

منم تا قبل هشت هفته انقد میخوردم ک نگو 😐💔سرحال بودم ولی از روزی ک رفتم تو ۸ هفته دیگ شروع شد...انشالله ک توهم بارداری اسونی داشته باشی و بسلامتی بغلش بگیری

سلام من الان تو هفته‌ی شش هستم تهوع ندارم ولی خیلی خوابم میاد همممممش میخوام بیفتم یه گوشه بخوابم 🤣🤣

شب تا صبح که راحت میخوابم در طول روز هم ۲ ساعت میخوابم.

نسبت به بو ها هم حساس شدم.

به نظر من غذاهایی درست کن که کار زیاد نبره مثلا خورشت بزار برای خودش بپزه

بچم دختره دختررررر   
معده ات خالیه تهوع داری من حالت تهوع زیاد ندارم معمولا بعد غذا میگیرم ولی میگن زنجبیل عالیه واسه تهو ...

وای اصا ننیتونم چیزی بخورم☹

سلام من الان تو هفته‌ی شش هستم تهوع ندارم ولی خیلی خوابم میاد همممممش میخوام بیفتم یه گوشه بخوابم 🤣 ...

از گوشت متنفز شدم ....منم مث تو بودم تا قبل ۸ هفته انقد میخوردم ک نگو ...روزی ک وارد ۸ شدم شروع شد دیگ

سلام من الان تو هفته‌ی شش هستم تهوع ندارم ولی خیلی خوابم میاد همممممش میخوام بیفتم یه گوشه بخوابم 🤣 ...

با اینکه بچه 4 ساله دارم همش خوابم سره دخترم روزی 18 ساعت خواب بودم وقتی به دنیا اومد اونم همش خواب بود بازور بهش شیر میدادم 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
منم اینجوریم همه چی میتونم بخورم جز غذا بعضی غذاها رو هم میخورم درصورت اینکه کس دیگه ای بپزه

دلم برا شوهرم میسوزع😐💔دیگ مادرشوهرمم نمیشه ک هرروز هرروز غذا بدرسته برامون

با اینکه بچه 4 ساله دارم همش خوابم سره دخترم روزی 18 ساعت خواب بودم وقتی به دنیا اومد اونم همش ...

چرا اخه 🤣 من یهو خوابالو میشم یعنی انقدر یهویی که تو خواب دهنم باز می مونه 🤣🤣هیچ علامت دیگه ای هم ندارم منتظرم هفت هفته بشم برم سونو و آزمایش

بچم دختره دختررررر