2777
2789

من بخام محصولی رو پست کنم بخام یه روزه برسه از پست پیشتاز باید استفاده کنم ؟ 

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

تیپاکس... 

مگه مثلا داخل شهر باشه مثلا تهران ب تهران، مشهد ب مشهد پیشتاز سفارشی بفرستی

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تیپاکس

یه روزه میرسه ؟ مطمعنی ؟ 

پیشتاز چند روز میکشه

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
تیپاکس...  مگه مثلا داخل شهر باشه مثلا تهران ب تهران، مشهد ب مشهد پیشتاز سفارشی بفرستی

نه داخل شهر نیست 

پیشتاز چقد میکشه

نه داخل شهر نیست  پیشتاز چقد میکشه

پیشتاز 3تا 7روز کاری

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
نمیدونم من سه بار سفارش دادم بستمو با تیپاکس فرستادن یه روزه رسیده

داخل شهر نیستا

الان یه محصولی رو برام با تیباکس فرستادن سه روزه اس ام اسش اومده که تحویل دادن ولی نرسیده 

داخل شهر نیستا الان یه محصولی رو برام با تیباکس فرستادن سه روزه اس ام اسش اومده که تحویل دادن ولی ن ...

نه من دو بار از تهران ی بار از سقز برام فرستادن خودم کرمانشاهم 

همینکه اس ام اس اومد زنگ بزن به مسولش