2777
2789
عنوان

تب کرونایی کودک

2783 بازدید | 23 پست

سلام

دوستان کسی بوده بچش کرونا گرفته باشه؟

چند روز تب میکنه؟ چرا با هیچی قطع نمیشه؟

دخترم دو سال و نیمشه، الان روز دوم هستش که کرونا گرفته و با هیچی تبش قطع نمیشه. مدام پاشویه میکنیم، میترسم عفونت کنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه هام ۴ سال و نیم و ۳ سال با بروفن هر ۶ ساعت تبشون قطع میشه. بعد ۳ روز کلا تب تمام شد و الان علائم سرماخوردگی سرفه و آبریزش بینی دارن

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

من چند روز پیش پسرم تب داشت با شیاف تبش پایین میومد شربتا هیچ تاثیری نداشتن سه روزی تب داشت خودمم که نگم برات تب داشت منو میکشت الان ۱۰ روزی گذشته ولی سرفه ولم نمیکنه

یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بروفن در پایین آوردن تب خیلی خوب عمل میکنه اما نمیدونم برای بیمار کرونایی خوب هست یانه پاشویه ی خالی فایده ای نداره ببرش دکتر بهش دارو و سرم تقویتی بده

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون

پسر ۴ماهه من اره قطع نمیشه فقط ۴ ساعتی شیاف کن للاس کم تنش کن خونه رو خنک کن 

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
من بچه هام ۴ سال و نیم و ۳ سال با بروفن هر ۶ ساعت تبشون قطع میشه. بعد ۳ روز کلا تب تمام شد و الان عل ...

خداروشکر. نه، تب دختر من قطع نمیشه. دکتر شیاف استامینوفن داد ولی انگار نه انگار. روزی یک عدد بود. بچه ی یک ساله ی خواهرشوهرم هم کرونا گرفته بود همینطوری بود، دکتر بهش شربت ایبوپروفن داد، اون بهم گفت که اینو بدم. شیاف رو بچه اونا هم اثر نداشت 

من چند روز پیش پسرم تب داشت با شیاف تبش پایین میومد شربتا هیچ تاثیری نداشتن سه روزی تب داشت خودمم که ...

دکتر به دختر منم شیاف داد. ولی انگار نه انگار، هیچ تاثیری نداشت. این شربت ایبوپروفن یکم بهتره، وگرنه تا ۳۹.۵ رفته بود تبش...

دختر من 5 سالشه 2 روز تب شدید داشت با استامینوفن و پاشویه هم پایین نمیومد اما بعد 2 روز خوب شد.

خداروشکر. آره تب دختر منم پایین نمیاد. شیاف، ایبوپروفن، پاشویه... با همه اینا تبش از ۳۷ پایین تر نمیاد. با شوهرم بالا سرش کشیک میدیم، یک ساعت من می مونم باباش میخوابه، یک ساعت من میخوابم باباش بیدار میمونه پاشویه میکنه. حالا ما دوتامونم مریض... یکی میخواد از خود ما پرستاری کنه 😅 امیدوارم هرچه زودتر تموم بشه این مریضی لعنتی

تبش دو سه روزس بستگی به ضعیفی بدن هم داره من دختر جاریم دو روز تب کرد بعد خوب شد هموناستامینوفن بده ...

ایشالا، به امید خدا

هیچ‌هیچچچی نمیخوره که... حتی بستنی و بیسکوییت و کیک هم که اینقدر دوست داره هم دادم نمیخوره. به زور یکم بهش سوپ دادم دیشب