2777
2789

سلام خدمت همه عزیزانی که این متن رو میخونن .خواستم تجربیات خودم رو از اول بارداری تا آخرش براتون بگم بلکه شاید به دردتون بخوره .باردار شدم .توی خانوادمونم چه من و چه همسرم هیچ مشکل ژنتیکی نداشتیم .ازمایش غربالگری اولم رو توی پشت سونو دکتر چاپ کرده بود که نمیدونستم و از ازمایش اول جا موندم .ازمایش دومم که انجام دادم احتمال یک درصد دکتر گفت که سندرم داوون ممکنه باشه و باید امنیو سنتز کنم که احتمال مرگ بچه هست چون سن بارداریت زیاده و هفته اون کار گذشته .یا سل فری انجام بدم . منم سل فری انجام دادم با هزینه ۳ و ۹۰۰ .سیزده روز طول کشید تا جوابش و منو همسرم آب شدیم .کارم شده بود گریه .نذر و نیاز .بردم پیش یه دکتری جواب ازمایش رو گفت یک درصده ولی جات باشم میندازمش .منم گفتم حالا جواب آزمایش بیاد صبر میکنم خدا بزرگه. خلاصه جواب اومد و منفی بود خداروشکر .همش کلک آزمایشی هستش تا جیب مردم رو خالی کنن اما نمیدونن روان یه مادر باردار چی ب سرش میاد خاستم بگم اگر چنین مشکلی پیش اومد ب خدا توکل کنید و یادتون باشه بچه ۹۹ درصد سالمه و یک درصد احتمال هست من این رو توجه نمیکردم .خلاصه بعد چن ماه سونو دادم که گفت سر بچه دو هفته بزرگتره از سنش و باز گریه من شروع شد دکتر گفت چیزی نیست ممکنه وراثتی باشه .اینم گذشت گفتن آب دور جنین زیاده .و اینم همش الکی بود .۴۱ هفتم شد رفتم بیمارستان و با آمپول فشار دو روز بستری بودم که بچم ب دنیا اومد و یه نی نی سالم و خوشگل الان کنارم خوابیده و خداروشکر هیچ مشکلی نداره و خیلی باهوشه طوری که ۱۵ روزگی می‌خندید و صدا و تصویر رو دنبال می‌کرد.امیدوارم خدارو فراموش نکنید و اگر مشکلی پیش اومد صبور باشید هیچی نیست مطمعن باشید بچتون سالمه.

همین اتفاق برای من افتاد از لحاظ روحی تو دوران بارداری داغون بودم همش بخاطر ۱درصد خطا

اون تیکه ک گفتی کلک آزمایش تا جیب مردم خالی کنن حرف مامانم بود تو دوران بارداری.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .