2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد یه مدت استفاده معتادش میشی  به این فک نکن از استفاده اش پشیمون بشی و ضرر کنی

چندوقت پیش یه تاپیکی بود خیلی کامل بود خوشم اومدترغیب شدم بخرم فرصتش پیش نیومد ، تا اینکه فردامیخوام سفارش بدم امیدوارم منم بتونم استفاده کنم اذیت نشم 

شما لیوا استفاده کردی؟ یا چون لونت داری راضی هستی ازش 

کلا من همون اول لونت خریدم 

چون‌تنها مارک معروفیه که جنس اش ثابت شده اس 

لیوا رو نمیدونم شایدم در حد لونت با کیفیت باشه 

ولی اکثرا لونت دیدم خریدن و سال ها هم استفاده کردن 

غریبه ی آشنا...چه ترکیب غمگینی...
چندوقت پیش یه تاپیکی بود خیلی کامل بود خوشم اومدترغیب شدم بخرم فرصتش پیش نیومد ، تا اینکه فردامیخوام ...

ایشالله ک راحت استفاده میکنی و اون دوران رو راحت تر میگذرونی

کلا من همون اول لونت خریدم  چون‌تنها مارک معروفیه که جنس اش ثابت شده اس  لیوا رو نمیدونم ...

کاربری اپرا تواون تاپیک گفتن لیواهم خوبه تفاوت قیمت آنچنانی ندارن  منم لونت میگیرم ممنونم عزیزم ذوق دارم برام چیز جدیدیه امایکم چندشم میشه 🤭

کاربری اپرا تواون تاپیک گفتن لیواهم خوبه تفاوت قیمت آنچنانی ندارن  منم لونت میگیرم ممنونم عزیزم ...

اولش اینطوریه 

بعد عاشقش میشی 

ادم در رابطه با استفاده چیزای جدید یکم تردید و دیدگاه خاصی داره 

ولی بعدش متوجه میشی چقدر گذروندن اون دوران رو راحت میکنه 

اولش اینطوریه  بعد عاشقش میشی  ادم در رابطه با استفاده چیزای جدید یکم تردید و دیدگاه خاص ...

درسته با خوندن اون تاپیک واینکه چقدر ازش راضی بودن  مصمم شدم بخرم اخه من حساسیت دارم باید پد خیلی خوب بخرم اما کل رونام وب ا سنم جوش میزنه حتی ازدرد جوش نمیتونم راحت بشینم عذاب میکشم اما این خیلی خوبه 

درسته با خوندن اون تاپیک واینکه چقدر ازش راضی بودن  مصمم شدم بخرم اخه من حساسیت دارم باید پد خی ...

فک کنم با استفاده کاپ دیگه مشکل حساسیتت حل بشه