2777
2789
عنوان

بی بی چک ده روز بعد ای یو ای

3621 بازدید | 33 پست

بچها من ضخامت اندومترم خوب بود و یه فولی ۲۰ و یه ۲۱ سمت چپ داشتم ، اما همسرم استرس گرفت و نتونست نمونه خوبی بده و مورفولوژیش داغونه 😔

الان ده روزه از ای یو ای میگذره و ۱۲ روز از امپول هاش سی جی . بی بی چکم منفیه . دکتر گفت ۱۴ روز بعد ای یو ای ازمایش بده ،هنوز ۴  روز به موعد مونده به نظرتون امیدی هست یا نه دیگه ای یو ای منفیه کلا ؟؟

تو رو خدا دعام کنید اگه بدونید جه حالیم 😔

آی یو آی دیگه فایده ندارد من آی وی اف کردم دوقلو باردارشدم

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی یو آی دیگه فایده ندارد من آی وی اف کردم دوقلو باردارشدم

خدا ببخشه بهتون مرکز ناباروری قبول نمیکنه ای وی اف کنم 😔 میگه حداقل ۸ بار باید ای یو ای کنی یعنی الان به نظر شما منفیه ؟

خدا ببخشه بهتون مرکز ناباروری قبول نمیکنه ای وی اف کنم 😔 میگه حداقل ۸ بار باید ای یو ای کنی یعنی ال ...

چرا الکی این همه هزینه کنی واسه ای یو ای ...برو راحت ای وی اف کن درصد دوقلو هم زیاده توی ای وی اف ...برو یه جای خوب 

چرا الکی این همه هزینه کنی واسه ای یو ای ...برو راحت ای وی اف کن درصد دوقلو هم زیاده توی ای وی اف .. ...

همسرم واریکوسل داره احتمالا شهریور اول اون عمل کنه بعد چنو ماه برم سیکل ای وی اف یه جای خوب پیدا کنم

خدا ببخشه بهتون مرکز ناباروری قبول نمیکنه ای وی اف کنم 😔 میگه حداقل ۸ بار باید ای یو ای کنی یعنی ال ...

بابا از الکی بگو ترکیه انجام دادم پنج بار منفی شد من دروغ گفتم بهشون گفتم کشور دیگه انجام دادم اونوقت راضی شدن آی وی اف کردم وگرنه الان هنوز درگیر آی یو آی بودم 

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
بابا از الکی بگو ترکیه انجام دادم پنج بار منفی شد من دروغ گفتم بهشون گفتم کشور دیگه انجام دادم اونوق ...

جدا ؟میگم مطب شهرستان ای یو ای کردم حالا همسرمم واریکوسل داره اول اون عمل کنه بعدش ببینیم خدا چی میخواد 

همسرم واریکوسل داره احتمالا شهریور اول اون عمل کنه بعد چنو ماه برم سیکل ای وی اف یه جای خوب پیدا کنم

افرین همین کارو کن الکی این همه هزینه نده ..برو راحت ای وی اف کن راحت باردار میشه الان خیلی ها با همین روش باردار شدن

جدا ؟میگم مطب شهرستان ای یو ای کردم حالا همسرمم واریکوسل داره اول اون عمل کنه بعدش ببینیم خدا چی میخ ...

آفرین بیا یزد درمانگاه ناباروری دکتور افلاطونیان عالیه

افرین همین کارو کن الکی این همه هزینه نده ..برو راحت ای وی اف کن راحت باردار میشه الان خیلی ها با هم ...

بعد بقیه جنینا که میمونه چی اونارو اهدا نمیکنن به بقیه ؟بعد اینکه بچهایی با ای وی اف متولد میشن مشکلی چیزی خدایی نکرده ندارن ؟

بعد بقیه جنینا که میمونه چی اونارو اهدا نمیکنن به بقیه ؟بعد اینکه بچهایی با ای وی اف متولد میشن مشکل ...

اونا تا خودت نخوایی اهدا نمیکنن ..بعضی ها میفروشن جنین ها ....بعضی ها بار های بعد دوباره بچه بخوان خودشون استفاده میکنن ....نه بابا مگخ بچه ی مشکل ایجاد کنن؟؟؟ هیچ بچه ی ای وی اف تاحالا مشکل نداشته من ک خواهررم دوقلو پسر داره هیچ مشکلی ندارن ..تاحالا هرکی اینجا من دیدم انجام داد بیشتر دوقلو شدن و خداروشکر سالللللمممممه سالممم

چرا الکی این همه هزینه کنی واسه ای یو ای ...برو راحت ای وی اف کن درصد دوقلو هم زیاده توی ای وی اف .. ...

چرا هرکی ای وی اف کرد دوقلو نی نی داره همش واسم سواله

برای سلامتی تو دلیم دعا کنین