خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 عنوان غم گرفته دوباره صدامو نم زده باز هوای چشامو 74 بازدید | 7 پست زندگی تکراری تر از تکراریه خواب گوشی غذا گوشی غذا خواب خواب گوشی غذا خواب غذا گوشی این دنیا خیلی اوکی نیست باهاش حال نمیکنم اون دنیا هم میترسم یه جای بد باشه که سختم بشه کیا اینجوررین غم داره دلم غمممم هرچی فکر بده ریخته سرم کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم. 1401/04/30 | 00:00 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 من چی تو سرت میگذره از فکرای بدت بگو من همش میگم این دنیام خوب نیست میترسم برم اونوری هم اوکی نباشه درد دارم همش استرس دارم که نکنه یه جا دل شکسته باشم نکنه سر کسی داد زدم و یادم نیست نکنه بحثهایی که با مامانم میکنم اونور خفم کنه اصلا حتی میگم نکنه دلمون برا انجام کارهای روزمره تن.گ بشه اونجا همش تو هوا معلق که چی ....تازه الان بهتر شدمقبلاً میترسیدم بخوابم بدم از غذا خوردن میومد کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.
زیبا۱۱ عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 33616 چی تو سرت میگذره از فکرای بدت بگو من همش میگم این دنیام خوب نیست میترسم برم اونوری هم ... من یه مشکلی دارم که راه حل پیدا نکردم براشنه دل کسیو شکوندم ن گناه خاصینمیدونمدوس دارم بمیرم
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 من یه مشکلی دارم که راه حل پیدا نکردم براش نه دل کسیو شکوندم ن گناه خاصی نمیدونم دوس دارم بمیرم انشاالله مشکلت حل بشه ولی خداییش هیچوقت آرزوی مرگ نکناینو برا بار هزار و چندم میگم تو نی نی سایتهیچوقت آرزوی مرگ نکنید چون ائمه ی اطهار با وجود منفی تلقی نکردن مرگ،ارزوی مرگ کردن رو مذموم میشمردن کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 من یه مشکلی دارم که راه حل پیدا نکردم براش نه دل کسیو شکوندم ن گناه خاصی نمیدونم دوس دارم بمیرم من مشکل ندارم یعنی چطور بگم رفیقام که میگن از بس مشگلاتت زیاد شده حالا حالت اینجوری شده دکتر رفتم روانپزشک برام دارو نسخه کرد گفت افسرده ام دارو میخوردم خوب بودم الان شرایط اوکی نیست دارو هم نمیخورم چون گرونن فکرای بد بد میاد تو ذهن واموندم کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.
زیبا۱۱ عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 33616 من مشکل ندارم یعنی چطور بگم رفیقام که میگن از بس مشگلاتت زیاد شده حالا حالت اینجوری شد ... من میگم خدایا یا منو بکش یا راه حل بزار جلوم هیچکدومو نکرد😔لان روزام داره پووووچ میگذرهتاپیک درمان افسردگی خیلی معروفه تو سایت هست حتما استفاده کنید
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 من میگم خدایا یا منو بکش یا راه حل بزار جلوم هیچکدومو نکرد😔 لان روزام داره پووووچ میگذره تاپیک در ... نه اصلااا هیچوقت آرزوی مرگ نکن خدا خوش نداره منم احساس پوچی میکنم معلقم تو هوا ایشالله خدا به داد دلمون برسه کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.