2777
2789
عنوان

❤اللهم عجل ولیک الفرج ❤

146 بازدید | 11 پست

سلام دوستان این تاپیک رو باز میزارم (از دو ساعت دیگه)هر سوالی که ازم داشتید یا اگه باهام کار داشتید میتونید همینجا بهم بگید🌱

برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان عج  و شفای تمام مریضان هم یه صلوات بفرستید اجرتون با رب العالمین ❤

یاعلی⚘

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

اون تاپیک که پست گذاشتی پاک شد الان،گذاشته بودم لینک حذف تایپیک😊 قربونت،همینطوره تایپیکشو قفل کرد ...

اع چه جالب فکر کردم طرفدارش پاک کرد😂

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یار اصلا تو تاپیک بودید خودتون اینهمه بی احترامی به من کردن سعی کردم اروم جواب بدم ولی نشد تاپیک برخلاف قوانین بود خواستم خود استارتر قفل کنه ولی علاقه مندای به تاپیک شروع کردن به مسخره کردن منو فلان 

یه تاپیک دیگه هم زده بودن کاربرا من یه هفته پیش پست گذاشته بودم امروز پر بازدید شد هر کی مخالف بود شروع کرد به بی احترامی و فحاشی من بازم گزارش دادم ولی فایده ای نداشت

اون خانم هم که تاپیک زد تگتون کرد خواستار برخورد بود پیامش این بود که :خودت اینکاره ای چرا همش تو سایت پلاسی؟

@نی_نی_یار_شب  

نی نی یار اصلا تو تاپیک بودید خودتون اینهمه بی احترامی به من کردن سعی کردم اروم جواب بدم ولی نشد تاپ ...

عزیزم من گزارشهای 11 شب به بعد رو رسیدگی میکنم

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

عزیزم من گزارشهای 11 شب به بعد رو رسیدگی میکنم

بله اطلاع دارم منظورم همون تاپیکی بود که عنوانش :ایا رل های شما این کارو میکنن ؟

@نی_نی_یار_پنج  

سلام عزیزم شبت بخیر 

یه سوالی داشتم علت اومدن این پیام چیه هر نظری میدم این میاد حدود سه چهار روزی میشه

@نی_نی_یار_پنج     سلام عزیزم شبت بخیر  یه سوالی داشتم علت اومدن این پیام چیه ...

سلام چند تا پست مشابه گذاشتین؟ چند تا پست مشابه بذارین این اخطار میاد بعد کمی صبر کنین دوباره نظر رو بفرستین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام چند تا پست مشابه گذاشتین؟ چند تا پست مشابه بذارین این اخطار میاد بعد کمی صبر کنین دوباره نظر رو ...

نه اصلا همیشه جوابام هم طولانی و مختلف بوده  ولی ممنونم از وقتی که گذاشتید🙏🏻

نه اصلا همیشه جوابام هم طولانی و مختلف بوده  ولی ممنونم از وقتی که گذاشتید🙏🏻

اگر ادامه داشت مرورگر عوض کنین باز هم ادامه داشت فردا صبح حتما به نی نی یار سه بگین که پیگیری کنن 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

اگر ادامه داشت مرورگر عوض کنین باز هم ادامه داشت فردا صبح حتما به نی نی یار سه بگین که پیگیری کنن&nb ...

چشم ممنونم