2777
2789
عنوان

کسی که رفته رو چطور برگردونیم؟؟

72 بازدید | 2 پست

۱ سال و نیم با یه آقایی بودم سر یه چیز الکی من رابطه رو تموم کردم اون خیلی عاشقم بود همیشه بعد یک ساعت میومد التماس میکرد ولی این دفعه آخری کلا بیخیال شد رفت پشت سرشم نگاه نکرد... الان ۸ ماهه کات کردیم ولی شماره همو پاک نمیکنیم استوری غمگین برا همدیگه میزاریم نه اون رل زده نه من هنوز به همدیگه حس داریم😑 من خیلی ازش سر ترم از همه لحاظ ولی به پاش موندم هرکاری کردم به هر بهونه ای پیام دادم سرد جواب داد به زور با هزارتا بهونه یه بار اوردمش بیرون که حرف بزنیم ولی  بیرون هم دعوامون شد باز همون آش و همون کاسه واقعا بلاتکلیفم نه برمیگرده نه شمارمو پاک میکنه ؛ اگه منو نمیخواد چرا استوری غمگین برام میزاره چرا شمارمو پاک نمیکنه من خیلی اسکلم حتی با پسر هم چت نمیکنم بخاطر اون یا بهترین موقعیت هارو رد کردم ولی اون مطمعنم با همه دخترا لاس میزنه دوتا واتساپ و دوتا پیج اینستا داره فقط بهم بگین چیکار کنم تکلیفم مشخص شه خیلی مغزم درگیره شب و روز فکر میکنم باید یه کاری کنم یا برگرده یا کلا از زندگیم محو شه😐چندبارم اعصابم خورد شد با فحش بهش پیام دادم که شمارمو پاک کن ولی پاک نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.