2777
2789
عنوان

انتخاب رشته کدوم بهتره

500 بازدید | 63 پست

بنظر شما بین رشته های زیر کدوم بهتره انتخاب کنم یعنی کدوم از لحاظ درآمد و بازار کار بهتره اولویت بندی کنید اگ شما بودین کدوم

۱_ پرستاری 

۲_فرهنگیان 

۳_اتاق عمل 

۴_فیزیوتراپی 

به مشورت احتیاج دارم لطفا نظراتتون رو بنویسین ممنون 

بزار نتیجه اولیه بیاد ، ببین رتبه ات ب کدوم میخوره

اونموقع اولویت بندی کن 

کاربر خاموش قدیمی👀ازین که خیلیاتون رو میشناسم ولی شما تاحالا اسم کاربریم هم به چشمتون آشنا نیست😅 تعجب نکنید 😇 من خیلی وقته همراهتونم 🪐 تایپک های مفید تگم کنید ، ممنون 🌱 کم صحبتم!بیشتر دوس دارم ازتون یادبگیرم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بیشتر ب پرستاری علاقه دارم فک میکنم کارش راحته 

آره دیگه سلیقه ها متفاوته گلم هر رشته ای که رو علاقه داری برو موفق باشی گلی⁦❤️⁩

با لبخند وارد تاپیک من شوید🌷ناامید نشو یه روز نوبت توئم میرسه:)🌱 آتشفشان رو نمیشه با برف بست

خب باید طبق خیلی ملاک ها تصمیم گرفت

رتبه

علاقه

سختی کار

درامد 

و ...

اگه رتبت به همشون برسه که خیلی عالیه و دستت بازه

به نظرم سختی کار پرستاری از همه بیشتره

درامد فیزیوتراپی از همه بیشتره

و تضمین شغل فرهنگیان از همه بهتره

ولی فاکتوری که از همه مهم تره علاقه اس

من اگه بودم اول فیزیوتراپی رو میزدم چون هم بازار کارش عالیه، هم جایگاه اجتماعیش بالاس،هم خیلی سختی نداره، هم درامد بالایی داره

بعدش پرستاری یا فرهنگیان(تو اگه راحتی رو میخوای و به درامد متوسط راضی هستی اول فرهنگیان بعد پرستاری 

ولی اگه سختی رو تحمل میکنی و درآمد بالا میخوای اول پرستاری بعد فرهنگیان)

و در آخر اتاق عمل چون یکم بازار کارش نسبت به این سه تا رشته کمتره

خب باید طبق خیلی ملاک ها تصمیم گرفت رتبه علاقه سختی کار درامد  و ... اگه رتبت به همشون بر ...

دقیقا منم همین فکرو دارم مثلا پرستاری برای مهاجرت خیلی خوبه اما سختی فرهنگیان کمتر

من اگه بودم اول فیزیوتراپی رو میزدم چون هم بازار کارش عالیه، هم جایگاه اجتماعیش بالاس،هم خیلی سختی ن ...

مرسی خیلی خوب تحلیل کردی من ی بچه دارم ۷ ماه درس خوندم تیزهوشانی بودم دیگ از آذر شروع  کردم ب درس خوندن ۷ ماه یک ماه بیشتر خونه خودم نبودم حتی وقتی پسرم بستری شد مامانم پیشش بود 

مرسی خیلی خوب تحلیل کردی من ی بچه دارم ۷ ماه درس خوندم تیزهوشانی بودم دیگ از آذر شروع  کردم ب د ...

فرهنگیان

پرستاری 

فیزیوتراپی 

اتاق عمل

پرستاری از فرهنگیان بهتره امااا

چون تو بچه داری فرهنگیان راحت تره

فرهنگیان پرستاری  فیزیوتراپی  اتاق عمل پرستاری از فرهنگیان بهتره امااا چون تو بچه ...

فرهنگیان هم سختی خودشو داره نمیشه بعدا مهاجرت کرد حوصله فک زدن با بچه ها رو هم ندارم زیاد وگرنه اونقد بیانم خوبه 

فیزیو پرستاری عالی هست

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁