2777
2789
عنوان

ماشین تیبا

5078 بازدید | 12 پست

کسی هست تیبا داشته باشه؟ از معایب و مزایاش بگید.میخوام پرایدم عوض کنم تیبا بگیرم خوبه به نظرتون؟ حدود 150 دارم چی بخرم؟

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تیبا ۲ دارم قبلش پراید داشتم به نطرم پراید بهتر بود برا رانندگی داخل شهر هم هزینه اش کمتره هم مصرف سوختش تیبا هزینه نگهداریش بالاست واقعا مصرف سوختشم خیلی بیشتره بعد ۱۵۰ الان یه تیبای دلبخواه برات نمیکنه 

و خدایی که به شدت کافیست.......
من تیبا ۲ دارم قبلش پراید داشتم به نطرم پراید بهتر بود برا رانندگی داخل شهر هم هزینه اش کمتره هم مصر ...

به نظرتون پراید مدل بالاتر بگیرم یعنی؟

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
من ۱۴۰_۱۵۰ دارم می‌خوام پراید بخرم  یعنی میگید منم تیبا بخرم؟!

تیبا مدل 93 یا 94 میشه با این قیمت خرید.انگار تیبا ظاهرش باحال تره من که پراید نمیخوام دیگه 😢

تیبا ۲ برا رانندگی خانم تازه وارد خوبه؟

آره جمع و جوره دنده و فرمون راه دست 

تیبا مدل 93 یا 94 میشه با این قیمت خرید.انگار تیبا ظاهرش باحال تره من که پراید نمیخوام دیگه 😢

مال من نود وپنجه خونمو تو شیشه کرده هر روز یه جاش خرابه هرچی میخری زیر ۹۷ نخر 

و خدایی که به شدت کافیست.......

بنظر من به نسبت قیمت بسیار ماشین خوبیه..از پراید خیلی خوش دستتره و تعادل ماشین بهتر از پراید و خیلی نرم و تیز ..برای داخل شهر بسیار جمع و جور و خوبه و برای رانندگی مبتدی ها وخانم ها عالیه ولی تنها ایرادی  ک داره اینه ک داخل اتاق ماشین‌ یکم صدای موتور  میاد و صندوق عقب خیلی کم جا داره و برای کسی ک زیاد اهل سفر و خانواده مناسب نیست