2777
2789
عنوان

خاستگار با اختلاف سنی ۱۶سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 87 پست

عزیزم نکن این کارو خواهر من که به حرف گوش نکرد این کار رو کرد الان بعد از ده سال زندگی با سه تا بچه بخاطر نیازهای دیگش خواهرم متاسفانه به همسرش خیانت کرد 

حالا همسرش بخشیدش میگه بیا سر خونه زندگیت ولی خواهرم دلشو پیش اون مرده باخته حتی از بچه هاش هم داره میگذره 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شرایط خانوادمم زیاد خوب نیست، محدودیت زیاد دارم، تو مجردی هیچ خوشی نمیکنم، نیاز به یه همراه دارم ...

چرا برای خودت کار نمیکنی عزیزم؟

من واقعا با ازدواج بی عشق محالفم ب نظرم تا وقتی ادم کسیرو‌ ک بشه لهش تکیه کرد و عاشقش بود و لهش اعتماد داشتو‌ پیدا نکرده نیاید تن ب ازدواج بده

حیف جوونیت نیست با ازدواح خرابش کنی اونم با این تفاوت!!

تحصیلات و شغل و درامد داری؟

ای واااای🥺

حق با ایشونه همه چیو نمیشه اینجا باز کرد خیلیا جنبه ندارن ولی شما  فقط بعد مالی رو نبین ، مسائل جنسی و عقیدتی هم بشدت تاثیر داره اگر دادگاه خانواده رفته باشی میبینی چقدر این مورد جنسی مشکل درست کرده بخصوص تو ایران

در کل دهه پنجاه باید یه دختر دهه شصتی بگیره خب اونام گناه دارن نمیدونم چرا همه مردا سن بالا علاقه به دختر جوون دارن !

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂

اگر همچی باشه و پول نباشه ... قطعا بعد یه مدت زندگی وقتی رفاه مادی نباشه و سختیا یکی یکی بوجود بیان خیلی اذیت کننده میشن و باعث اختلافات کوچیک و بزرگ میشن 

اما حالا یه زندگی ک بقول خودتون مرفه و از نظر مالی میشه گفت کمبودی حس نمیشه

ما ادما همیشه همینیم وقتی یچی هست و داریم و ازش استفاده میکنیم ... کم کم عادی میشه و بوجودش عادت میکنیم چون دیگ تو جزئی از زندگیمون داریمش حالا اون میتونه هرچی باشه دیگ اون جذابیت اولیه رو نداره از یه جایی ب بعد پس چیزای دیگ جاشو میگیره و به چشم میاد هرچیزی ک دوست داشتیم داشته باشیم ولی نداریم

یا هرچیزی ک دوست داشتیم جور دیگه ای داشته باشیمش ولی نداریم ... 

ببین اگر اختلاف سنی مسئله مهمی برات محسوب میشه واقن بهش توجه کن مسئله سن و رفتار ادما برای همه یجور صدق نمیکنه یعنی چیزایی ک میگیم از ادمی به ادم دیگه متفاوته 

حالت منطقی و طبیعیش اینطوریه ک چیزایی ک برای شما هنوز جذاب و مهم ممکن برای ایشون اینطور نباشه 

ممکن ایشون پخته تر از شما باشن 

اختلاف سنیتون چن سال دیگ بیشترم خودش بروز میده ک ایشون دیگ واقن پا به سن گزاشتن و شما .. 

بعد بچه ای ک میخاین داشته باشین و خیلی چیزای دیگه .. میدونی ما ک از همچی و همه انتخابا و طرز فکرای شما مطلع نیسیم هرکی سلیقه خودش میگه 

شما ببین خودت چجوری فک میکنی بهتر باشه ازدواج شوخی نیست یه انتخاب و تصمیم مهمیه ک هرچقد درستر گرفته بشه دلنشین تره 

بعلاوه اینکه میگین حس بدی ندارم.. علاقتون چی پس؟! میدونین منم واقن با رفاه و ارامش موافقم اما با عشق ازدواج کردنم شخصا برام مهمه