2777
2789
عنوان

خاستگار با اختلاف سنی ۱۶سال

1317 بازدید | 87 پست

سلام دوستان

من یه خاستگار دارم شرایطش خیلی خوبه، خودم متولد ۷۴ هستم و ایشون متولد ۵۸، ۱۶سال اختلاف سنی داریم

موقعیتش خیلی خوبه، نسبت به خودشم حس بدی ندارم، ولی بخاطر اختلاف سنی خیلی تردید دارم 

میتونید راهنماییم کنید؟ از تجربیاتتون و یا دیده ها تون بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی اختلاف سنیتون زیادع☹

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

خیلی نسبیه روحیات شما روحیات ایشون 

درک شما و ایشون 

مخصوصا اینکه نخواد مثل سرپرست بهت نگاه کنه 

اگه سنت پایین بود قطعی میگفتم نه ولی جای فکر داره 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

چرا تاحالا ازدواج نکرده دلیلش چی بوده

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔