2777
2789

⁦:-(⁩

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  

واي منم

اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بي‌طاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو مي‌تواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور كني. پس با من چنين كن، اگرچه شايسته‌ي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل تموم بختا بخت منم توخابه توخوابههههه باریتم بخون

بعدازمرگ مادرم افسردگی گرفتم پانیک میشم توروخداهرکس تجربه ودرمانشوبلده بگه نفسم تنگه بیچارم محتاج دعاتونم😭🙏

منم عزیزم همش عصبیم بهم ریختم ارامشمو ازدست دادم  ارومو قرار ندارم

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...

وای این آهنگ کراش منه☹️روزی هزار بار گوش میکنم

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم🥲💔 دفعه بعدی که با خودم فکر کردم 😐" نه این حتما با بقیه فرق داره"😐کاش ابلفضل بزنه کمرمو از وسط دو نیم کنه تامام:/😹💔

مثل تموم بختا بخت منم تو خابه تو خابه سنگ صبورم اینجا طاقت غم ندارهههههه طاقت اینکه پیشش گریه کن ندارههههه حالی واسم نمونده دنیا برام سرابه دادمیزنم ک ساقی میخونه بی شرابهههههههههههههه🤐

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم🥲💔 دفعه بعدی که با خودم فکر کردم 😐" نه این حتما با بقیه فرق داره"😐کاش ابلفضل بزنه کمرمو از وسط دو نیم کنه تامام:/😹💔
مثل تموم بختا بخت منم توخابه توخوابههههه باریتم بخون

خیالت راحت با ریتم خوندم🙂😂

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  
خیالت راحت با ریتم خوندم🙂😂

خوبه روح هایده یامهستی شادش کدوم خوندن راستی؟ 😂

بعدازمرگ مادرم افسردگی گرفتم پانیک میشم توروخداهرکس تجربه ودرمانشوبلده بگه نفسم تنگه بیچارم محتاج دعاتونم😭🙏
منم عزیزم همش عصبیم بهم ریختم ارامشمو ازدست دادم  ارومو قرار ندارم

هعی روزگار

روزی ۱۳ساعت درس خوندم کنکور دادم که بعد کنکور ببرنم یه هوایی به کلم بخوره مثل زندونیا تو خونم  نشستم سقف سوراخو نگاه میکنم 

شانسو میبینی؟ وسط تابستون سقفمون چکه می‌کنه 

مستاجر بیچاره تا حیاطشو میشوره  سقف خونمون آب میده⁦:-)⁩

هعی روزگار روزی ۱۳ساعت درس خوندم کنکور دادم که بعد کنکور ببرنم یه هوایی به کلم بخوره مثل زندونیا تو ...

خب خودت بادوستات برنامه بریز برو بیرون منت کسیم نکش 

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
خوبه روح هایده یامهستی شادش کدوم خوندن راستی؟ 😂

نمی‌دونم الان میرم دانلود میکنم گوش بدم😂

خب خودت بادوستات برنامه بریز برو بیرون منت کسیم نکش 

خواهر نمیذارن برم بیرون 

میگه جامعه خرابه خب خرابه که خرابه بدرک که خرابه به جهنم که خرابه من حق ندارم برم بیرون؟ 

اگه ده دقیقه برم بیرون خود خانوادم هزار تا انگ بهم میزنن دیگه بیرون رفتن دارم؟ باید میدی امروز خانم به ظاهر مادر چطور تو خیابون فحشم کشید اونم فحاشی ناموسی فقط سرمو انداختم پایین و ذره ذره آب شدم