2777
2789

سلاملکم... 

امیدوارم حالتون عالی باشه.... 

امروز صبح از ساعت 10:45 تا 2 کلاس ویالون بودم... امروز با یکی از دوستام که خیلی روش قبلا حساب باز میکردم و قبلا باهم دوست بودیم دعوام شد اول لفظی بود داشت با تلفن حرف میزد قشنگم معلوم بود با یارش دارع میحرفه... از بین این همه آدم که داتن حرف میزدن وسط تایم استراحت اومده و با داد میگه چرا اینقدر تو داری جیغ میزنی و زر میزنی! منم بهش گفتم اصن تو لیاقت ی حرف منم نداری اونم خیز بر داشت و اومد طرفم و میخواست دستاشو بکنه تو موهام که رو دستش ی ساعت مچی قشنگ مارک گوچی حک کردم... بعدشم دختره عقده ای بهم میگه زنیکه عنتر! واقعا ک براش متاسفم.... همش هی دارم فکر میکنم به این موضوع... 

تازه اون خانوم 17 سالشه... والا اینقد پروو بود.....  

خدایی که به شدت کافیست😍... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نوجونا نمیتونن انرژی شو‌نو تخلیه کنن تفریح ادمی زادی ندارن عادیه 

پر از خشمن بچه ها 

به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است   شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻
گاز گرفتی🥴🙄. اونوقت میگن ما دهه هشتادیا بزرگ شدیم🥴

بله تنها چیزی ک ب ذهنم رسید همون بود.... 

چون واقعا لحنش بد و زننده و با داد بود... 

تفریح آدمی زادی چجورتفریحیه؟

مکان تفریحی درست حسابی نداریم اگه ام باشه تو بعضی شهرا اینقد گرونه که نزدیکشم نمیشه شد 

کل این نسل خیلی فرق کردن یه چیز دیگه میبینن یه جوری دیگه زندگی میکنن  همشون خشمگین و پر عقده شدن 

به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است   شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻
وقتی نوجونا نمیتونن انرژی شو‌نو تخلیه کنن تفریح ادمی زادی ندارن عادیه  پر از خشمن بچه ها

واقعا درکش نمیکنم... 

من حتی ی بدی هم در حقش نکردم... 

اونوقت اون اومد با 17 سال سن میخواس دست رو من 21 ساله بلند کنع!. 

حالا شاید بگین ک چقدر این«من» عقده ایم... 

ولی اون تاحالا یبارم دستشو رو من بلند کرده و من هیچی بهش نگفتم... 

درحالی که من موقع دوستیمون همیشه موقع هایی ک دلش میگرفت از تموم کارام میزدم و اینو میبردم بیرون چون میگفتم گناه داره و این سن جوریه که باید به خواسته هاشون احترام بذاریم و اینا...