2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمانش مهم نیست با روزی ۳۰ دقیقه پیاده روی چند کالری میسوزه

هر 1ساعت پیاده روی تند جوری که تند تند نفس بکشی 350تا میسوزه 

بعد 350تا  هم رژیم بگیر برنجتو کم کن شیرینی حذف کن نوشابه و شکلات و بستنی حذف کن . اینطوری ماهی 3کیلو کم میکنی.  یعنی تو 5ماه 15 کیلو  

رژیم چه رژیمی خوبه

من وارد به رژیم نیستم

غذاتو کم کن

ولی به هیچ وجه روزانه زیر ۱۳۰۰ کالری نباید مصرف کنی

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......
آخه اینجوری انگیزه ندارم حس میکنم هیچی کم نمیشه

بله اول هر کاری دقیقا همینجوریه. کدوم کار هست که بلافاصله نتیجه بده؟ شما برای 10 دقیقه غذا خوردن 1 ساعت و نیم آشپزی میکنی. برای یه مدرک گرفتن 4 سال درس میخونی. هر شب به مدرک که فکر نمیکنی. کلا رمز موفقیت در ممارسته. بعد که به نتیجه رسیدی خوشحال میشی و اعتماد به نفس میگیری. پس شروع کن ادامه بده و به نتیجه فکر نکن