2777
2789
عنوان

متخصصین بی بی چک🙂🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم عزیزم مبارک باشه   خیلی خوشحال میشم کسی ببینم بی بیچکش مثبت شده انگار خودم حاملم چ ...

ممنون عزیز دلم❣🥰من راستش ۷ ماه اقدام بود وباداشتن فولیکول خوب باردار نمی شدم خوشبختانه همسرمم مشکلی نداشت تا اینکه رفتم عکس رنگی وبهم گفت هر دو لوله بسته اس وبا عکس رنگی باز شده ولی یکی از لوله ها هیدرو خفیف هستش ..دکترم گفت دو دوره داروی کمک باروری بهتون میدیم اگه باردار شدی که هیچ اگه نشدی باید بیای لاپاراسکوپی که ماه اول با داروی کمک باروری باردار شدم😍راستش من دوبار قبلا باردار شدم وی پسر پنج ساله دادم که هر دو بارداری قبلیم تو ماه اول اقدام باردار می شدم ولی بارداری دومم منجر به سقط شد که بعدش بخاطر سقط لوله هام چسبندگی پیدا کرده بود..

[QUOTE=245904009]ممنون عزیز دلم❣🥰من راستش ۷ ماه اقدام بود وباداشتن فولیکول خوب باردار نمی شدم خوشبختانه همسرمم مشکلی ...[/QUOTEعزیزم منم سال 98 یک بارداری ناخواسته داشتم ولی الان خیلی برات خوشحالم خیلی 

بانوجان تازه واردم با نی نی سایت اشنایی ندارم و نمیدونم کسی تاپیک جدید گذاشت کجا واردشم یا کجا برم ویا هر کسی سوال منو جواب داد بالا صفحم نمیاد میشه بم یاد بدین ممنونتون میشم 

[QUOTE=245931319]بانوجان تازه واردم با نی نی سایت اشنایی ندارم و نمیدونم کسی تاپیک جدید گذاشت کجا واردشم یا کجا برم و ...[/QUOTE وقتی کسی درخواست دوستی بهت داد ویا خودت درخواست دادی وقبول کرد تو قسمت خصوصی پیام برات بذاره بالای صفحه ات عکس نامه هست اونجا با رنگ قرمز عدد میفته که مثلا ۱ یعنی یک پیام تو قسمت خصوصی دارید وقتی کلیک کنید براتون باز میشه ....باز مثلا تو تایپیک من ویا هر شخص دیگه کسی براتون پیام بذاره کنار پاکت نامه عکس یه الارم هست اونجا وقتی عدد بیفته یعنی یک نفر برات توی یکی از تایپیک هات برات پیام گذاشته که اگه کلیک کنی برات باز میشه