2777
2789
عنوان

خانومای سیرجانی میاین یه لحظه🥲

66 بازدید | 6 پست

سلام خانوما یه خونه طبقه اول تقریبا قدیمی ولی نسبتا تمیز باشه ۹۰ متر حدودا دو خوابه نورگیر بدون پارکینگ با کمد دیواری و کابینت فلزی

۵۰ تومن رهن ۵ تومن اجاره می ارزه؟کوی امام

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂

من سیرجانی نیستم ولی جدا ۵ تومن کرایه هست اونجا؟😐💔

من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها می‌نشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را می‌شکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍.     درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃.                                                                               از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتها بالاس دیگه الان مسکن مهرا شده سه وپونصد چهار تومن با پنجاه تومن.قیمتها واقعا بالا رفته واین قیمت خوبه .با این قیمت جاهای دیگه هم میتونی پیدا کنی 

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی

بگرد با این قیمت خونه های تمیز وشیک هم گیرت بیاد حالا رو پول پیشتون باید یه مبلغی بزارین.سایت دیوار رو چک کن 

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
اری

ما خونمون رو میخواستیم بدیم ۲ میلیون هرکی میومد میگفت زیاده😐

من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها می‌نشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را می‌شکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍.     درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃.                                                                               از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜