2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تکلیفش با خودش معلومه

از عقلش استفاده می‌کنه

تخصص و مهارت داره بلده پول دربیاره، حالا شاید بنا به شرایط یه مدت نره سر کار ولی وابستگی مالی نداره به کسی 

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

برا هدفش تلاش میکنه ا زکنار همه ی حرفها تیکه کلامها تهمت ها رد میشهه و فقط به هدفش فکر میکنه و امید داره...

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  

اول از همه خودش به خودش احترام میذاره

عزت نفس داره

جنسیت خودش رو تحقیر نمیکنه و با بعضی ها که چنین تفکراتی دارن ، همراهی نمیکنه

در راه شناخت خودش و پیشرفت خودش از جهات مختلف تلاش میکنه

هدف داره

چقد دوست دارم تاپیکتو💖..

استقلال مالی داره و بعنوان یه چشمه‌ی مولد پول بشمار میره.

سعی میکنه شناخت و بقول دوستمون آگاهیشو ببره بالا پس خیلی کتاب میخونه و به مسائل مهم فکر میکنه.

از وقتش مواظبت میکنه و هدرش نمیده.

از لحاظ احساسی محکم و قویه و این اکیدا به این معنا نیست که هیچ مردی رو دوست نداره؛ بلکه یعنی تو دوست داشتنش یه سری مرز ها رو رعایت میکنه تا به خودش احترام بذاره و و و و ....

میتونی کتاب "۱۳ کاری که زنان داری ذهن موفق انجام نمیدهند" و همچنین کتاب"خودت باش دختر" و "شدن،میشل اوباما"  رو بخونی و همچنین پیج"خانوم رئیس" رو فالو کنی🥰

برات آرزوی اینو دارم که یه زن قوی باشی و بقیه رم کمک کنی که قوی تراز دیروزشون بشن😘❤

ما عشقی رو قبول میکنیم که فکر میکنیم لیاقتشو داریم-the perks of being a wallflower

پس چرا ما زنا با اینکه میدونیم که اینطوری باید پیش بریم و راه درستش اینه

راهی که باعث میشه نصف مشکلات مون حل بشه و کمتر تحقیر بشیمباز هم این راهو انتخاب نمیکنیم؟🙁

یکیش خود من

چقد دوست دارم تاپیکتو💖.. استقلال مالی داره و بعنوان یه چشمه‌ی مولد پول بشمار میره. سعی میکنه شناخ ...

ممنون مهربونم

منم این مدل تاپیکارو دوست دارم

ولی متاسفانه تعداد زیادی وارش نمیشن و نمیان بحث کنن و حرف بزنن در موردش

اکثرا دنبال تاپیک خیانت و اینان🙁🙃

ممنون مهربونم منم این مدل تاپیکارو دوست دارم ولی متاسفانه تعداد زیادی وارش نمیشن و نمیان بحث کنن و ...

امیدوارم کم باز خورد بودنش باعث نشه که دلسرد شی از زدن این مدل تاپیکا..به هر حال مسئول آپدیت کردن مغز این قشر مانیستیم ولی شاید حالا یکیشون اومد تو،یکم ذهتش درگیر شد به نتایج خوبی رسید🙃💗💚💫

ما عشقی رو قبول میکنیم که فکر میکنیم لیاقتشو داریم-the perks of being a wallflower