2777
2789

مارک دوو  هشت ساله جهیزیه منه ـ معمولا ماهی چند دو سه بار ازش استفاده میکنم  دومین باره  بعضی  ظرفا  رو اصلا نمیشوره  روی لیوانا لکه همش. مارک  قرص ماشین را همون قبلیه هوم کر. 

خدایا فقط به امید تو. 

شاید مایع جلا دهندش تموم شده یا نمکش چک کن اینارم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا جلادهنده نمیریزم.

خخخ منم نریختم تا حالا ولی چراغش روشن شده باید بریزم مال منم جدیدا لک میشن لیوانا

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
قرص فینیش بگیر نمکشم چک کن شاید تموم شده  ظرف ها رو هم که میگینی چک کن اون جایی که اب میپاشه گ ...

هشت ساله همینطوری ظرفارو میچیدم. مشکلی نبود ـجدیدا اینجوری شده

خدایا فقط به امید تو. 
من اصلا جلادهنده نمیریزم.

باید حتما جلا دهنده بریزید، ولی اینکه این مدت مشکلی نداشته بدون جلا دهنده، مایع جرم گیر استفاده کنید، بعد از هر 30 بار شستشو یک بار جرم گیر مخصوص ماشین ظرفشویی بریزید 

[QUOTE=245378410]باید حتما جلا دهنده بریزید، ولی اینکه این مدت مشکلی نداشته بدون جلا دهنده، مایع جرم گیر استفاده کنید ...[/QUOT

جای مخصوص داره؟

باید جرم گیر هم بگیرم

خدایا فقط به امید تو. 
حواسم هست ـ حتی لیوان و کاسه ماست که طبقه بالا میزارم خوب نمیشوره

حتما قرص فینیش و نمک فینیش بگیر چون تو قرصش جلادهنده  هم داره من قبلا مارکای دیگه استفاده میکردم خوب نبود دستگاهم داشت خراب میشد حالا الان عکس نمک و قرص و میذارم بگیر من که خیلی راضیم