2777
2789

دخترم بيشتر تكوناش اينجوريه كه دو سمت شكم رو با هم فشار مياره..

انگار يه سمت پاشه يه سمت سرش..

نميدونم چرا استرس بدي گرفتم 

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چی استرس گرفتی نفهمیدم

از هركي ميپرسم ميگه نيني فقط به يه سمت فشار مياره و لگد ميزنه.

باورتون نميشه همش نگرانم بچم يه مشكل عجيب غريب داشته باشه😭😭😭

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️
طبیعیه منم هستم

يعني از دو سمت مختلف فشار مياره و لگد ميزنه؟

الان مشک‌ کجاست؟

طبيعيه از دو سمت فشار مياره و لگد ميزنه؟؟

عزیزم استرس نگیر با قران خوندن قلبت اروم کن ان شالله خودت و جنین در پناه خدا سلامت باشین. منم دعا کن ...

مائده جون انشاالله آرزوهات خاطره شن

از هركي ميپرسم ميگه نيني فقط به يه سمت فشار مياره و لگد ميزنه. باورتون نميشه همش نگرانم بچم يه مشكل ...

دنبال مشکل میگردی 

مهم نیست که

به جای فکر خیال  مرتب سوره ولعصر بخون خودت و نی نی ات ارامش داشته باشین

دنبال مشکل میگردی  مهم نیست که به جای فکر خیال  مرتب سوره ولعصر بخون خودت و نی نی ات ارا ...

مرسي عزيزم

شما تجربش رو دارين؟

مرسي عزيزم شما تجربش رو دارين؟

دو تا بچه های من بزرگ شدن چندان یادم‌نمیاد

ولی یادمه دومی تکون هاش خیلی وقتا داخل شکمم حس میکردم نه روی شکم

انگار به مثانه بخوره یا به روده ها.....

بعید میدونم‌ اینکه دو طرف حس کنی مشکلی باشه از نظر منطقی

ولی خوب از دکترت بپرس باز

دو تا بچه های من بزرگ شدن چندان یادم‌نمیاد ولی یادمه دومی تکون هاش خیلی وقتا داخل شکمم حس میکردم نه ...

مرسي عزيزم