2777
2789
عنوان

ی راه کار بدین برای بیبی فیس بودنم

5908 بازدید | 15 پست

سلام ۲۲سالمه قد ۱۵۸وزن ۴۶ خیلی لاغر نیستم مشکل من بیبی فیس بودنه شب روزم شده گریه بخاطر هیکلم نیست بخاطر قیافه لعنت شدمه از خودم متنفرم عینک میزارم میرم قیافمو کسی نیبینه وقتی کسی بهم زل زد قلبم میلرزه که ازم بپرسه چن سالته میرم ازمایشیگن تو ۲۲سالته با تعجب و تحقیر میدونم فرهنگ جامعمون خرابه از بی فرهنگیه من نمیتونم راحت برم دکتر یا دانشگاه یا هر کجا متاهل هم هستم مردم دیونم کردن اونقد گفتن بچه ای بهم میگن ۱۲ ساله نشون میدی یا ۱۶ ۱۷ موهامو بلوند کردم ارایشم کامله ناخنم کاشته ولی بازم فایده نداره چکار کنم ی عمل زیبایی میشناسین گه بیبی فیس بودنو نابود کنه یا مثلا چجور ارایش کنم خودمم خیلی شیک پوشم بچه گونه نمیپوشم لطفا عکس نخوایین و نگید خوش بحالت و این چیزا کسی که جام نباشه درکم نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا جامعه ما همین هست

طرف تپل هست میگن سنت بالا نشون میده خوشبحال لاغرا

لاغره میگن سنت کم نشون میده خوشبحال چاق ها

حرف مردم باد هواست فقط

زندگی زیباست، اگر زیبا زندگی کنیم.💖

خاک برسرتتتتت خاک عالم بر سرتتت بخاطر حرف مردم؟ 

منم بیبی فیسم ۲۱ سالمه انگار لولو خور خوره م مردم نگام میکنن به چپمم نی 

حتی اگه بمیری هم مردم پشت سرت حرف در میارن مردم از بس بیکارن به کوچیکترین چیز موجود گیر میدن میخوای عمل کنی و چیزی که هستی رو دستکاری کنی حتی اگه عملم کنی رک بگم میمون میشی بازم مسخره ت میکنن میگن پلاستیکی زشت نکن اینکارو با خودت اصلا   

رفت؟؟ خب به درک...خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه

منم بیبی فیسم دانشگاهی که بودم میگفتن عزیزم کلاس چندومی؟!  میگفتن راهنمایی هستی!؟🤕

بدم میومد اون زمان خیلی ناراحت میشدم که چرا تو سن خودم نیستم🤷🏻‍♀️

ولی الان که دیگه داره ۳۰ سالم میشه بدم نمیاد😁

چند وقت پیش یه دختری که غریبه بود و بیرون دیدمش یهو صحبتمون شد سنمو پرسید ماسکمو آوردم پایین گفتم بنظرت چند سالمه؟! گفتش نهایتا ۲۰ سالته! 😂 ولی من دیگه الان بدم نمیاد چون سنم داره میره بالا توام سنت بره بالاتر خوشتم میاد بهت میگن سنت کمتره😁

💔

اگه تپل بشی سنت بیشتر معلوم میشه 

منم مثل توام 

تازه من قدم 175 هیکل زنونه ام دارم ولی بازم همه فکر مکنن 17 سالمه

اینکه بدتره

کابوس هایی که تجربه کردم شروع هایی برام داشت که انتظارشو نداشتم   
منم بیبی فیسم دانشگاهی که بودم میگفتن عزیزم کلاس چندومی؟!  میگفتن راهنمایی هستی!؟🤕 بدم میومد ...

همسر من بچه هم میخواد دیگه حامله هم بشم مردم منو با تیر میزنن

سلام راهی نداره بساز باهاش

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
همسر من بچه هم میخواد دیگه حامله هم بشم مردم منو با تیر میزنن

به مردم هیچ ربطی نداره عزیزم 

بخوای برای مردم زندگی کنی که دور از جون بمیری بهتره 

چون اون زندگی زندگی نمیشه برات

سعی کن انقد عزت نفس بالایی داشته باشی که حرفای دیگران رو نشنیده بگیری و برات اصلا مهم نباشه

💔