بچها من و شوهرم دوره عقدیم و چند روز دیگه نوبت دادگاه داریم توافق نامه نوشتیم سیستمی امضا کرد و انگشت زد و نوشت در صحت و سلامت کامل الان میخاستم بدونم امکانش هست روز دادگاه بگه من توافق نامه رو قبول ندارم ؟؟ و اینکه چیکار کنم طلاها رو پس ندم بهش ؟ چون متن توافق نامه هم نوشته بود هر چی بردیم خودم و خانوادم بخشیدم به زوجه منم مهریه و... رو بخشیدم باکره هم نیستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانوم های که میاید میگید اشگال نداره تو عقد رابطه داشته باشید بیاید تحویل بگیرید الان ضریه روحیشو این خانم باید تحمل کنه و اون اقا بعد چندوقت دیگه میره سراغ یه بخت برگشته دیگه🙄😐😐
من یه نفر میشناسم وسایل مثل یخچال وتلوزیون که پسره خریده بود و توپارکینگ خانواده دختر بود تا ببرن خونه خودشونم پس ندادن.اصلا پس نده تازه نصف مهریم بهت تعلق میگیره
وقتی رهات کرد میتونستی از همین طریق طلاق غیابی بگیری و مهریه تو هم بگیری
عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال میرسونه شوهر نیست وجود خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمیدم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن )).