2777
2789
عنوان

چرا لباسامون ست میشه🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 30 پست

خیلی سرم اومده

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  

به نظرم حسی بهش داری 

اگه نداشتی ست شدن رنگ لباس برات مهم نبود

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یه پسره🤦🏻‍♀️ اونم تو مهمونیا

تا چه حد ست؟

اگه مثلا مشکی میپوشی اونم همین طور مطمئن باش به چشم هیچ کی نمیاد چون اکثرا مشکی میپوشن ولی مثلا اگه زرد بپوشی اونم بپوشه یا سبز  اونجوری آره

.

اتفاقا ما هم این اواخر که بیرون میریم همه میگن ااا با هم ست کردین. دقیقا شال من با تیشرت همسرم با شومیز دخترم و تیشرت پسرم اتفاقی با هم ست شدن. اصلا خودمونم حواسمون نبود ولی این اواخر چند باری اینجوری شدیم. با اینکه من ست دوست ندارم ولی دقیقا چها تایی با هم ست میشیم

واااااااای😂😂😂😂چجوری میپوشید مثلا؟

من مانتوم سفید بود با شلوار و روسری طوسی اونم پیرهن سفید با شلوار طوسی😂

یه سریم دوتامون زرد و مشکی پوشیده بودیم🙄

و.... همیشه دیگه🙄

تا چه حد ست؟ اگه مثلا مشکی میپوشی اونم همین طور مطمئن باش به چشم هیچ کی نمیاد چون اکثرا مشکی میپوشن ...

ببین اصن زرد جیغ پوشیده بودیم دوتامونم🙄

یه سریم من مانتوم راه راه بود پیرهن اونم راه راه بود دقیقا راه راهاشونم همرنگ بود آبی کمرنگ😂

عجیبه نه؟!🙄

ینی عالی بود این تاپیک😂

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)