2777
2789
عنوان

ختم چهل روزه دعای نادعلی🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 84 پست
عزیزم ممکنه اسم منو بالای لیست بنویسین حقیقتا من زندگیم به این ۲ و ۳ روز بنده و شدید محتاج دعااا دار ...

عزیزم صفحه سه لینک گروهه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
منم هستم انشاالله به نیت باز شدن زبون پسرم التماس دعا

عزیزم صفحه سه لینک گروهه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله الرحمن الرحیم به امید حاجت روایی 

اسم منو یه بنده خدابنویس 

خدایااااااااااااااااااااااااااااااااین دفعه دیگه اجابتم کن باشههههههه خدااااااااااا؟🥺🥺🥺

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
بسم الله الرحمن الرحیم به امید حاجت روایی  اسم منو یه بنده خدابنویس  خدایااااااااااااااا ...

عزیزم لینک گروه صفحه سه هست عضو شو

تولد من تویی و پیش از تو یاد نمی آورم که وجود داشتم...✨💙🧿 متأهل و متعهد 👩‍❤️‍👨  یادتون باشه مشکلات تاریخ انقضا دارن همگی ی روز حل میشن 🙃😉

اسم من هانیه بود خط بزنید من واتساپ نمیتونم بیام

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

@امیروفا  

نمی‌دونم کجایی ما گروه تشکیل دادیم و اسم ۴۳ نفر هم نوشتیم 

اگر عضو گروه نیستی عضو گروه شو 

اگر هم تو واتساپ برات مقدور نیست من لیست افراد رو میذارم 

از امروز که شب اول محرم هست شروع میکنیم ختم رو 

۱۴۰۱/۵/۷

۱_ مهدیه 

۲_مائده 

۳_ امیرحسین نازنین زهرا 

۴_ منوچهری 

۵_ستاره 

۶_ مینو 

۷_نرگس 

۸_ حدیث محمدی 

۹_ پرستو 

۱۰_شیدا 

۱۱_ زهرا مافیان 

۱۲ _ فاطمه احمدی 

۱۳_ بیتا بهمنی 

۱۴_ لیلی

۱۵_ راحله هاشمی 

۱۶_سولماز 

۱۷_ معصومه پورعشقی 

۱۸_ مامان مریم

۱۹_ عاطفه ظریفی 

۲۰_عطایی 

۲۱_ لیلا روحانی 

۲۲ _مبینا 

۲۳_مرزبانی

۲۴_عاطفه قاسمی 

۲۵_معصومه روحانی

۲۶_ عسل

۲۷_ برزگر

۲۸_ملیحه

۲۹_بتول 

۳۰_پریسا

۳۱_نازنین رقیه

۳۲_سکینه حضرتی

۳۳_سمیرا

۳۴_مهسا میرزایی

۳۵_ مهدیس

۳۶_ زهرا سادات 

۳۷ _ عاطفه موسوی 

۳۸_ الهه

۳۹_سحر 

۴۰_ زینب مرادی

۴۱_نرگس

۴۲_آرزو

۴۳_منیژه

علم_تاج الی بانو فاطمه النا اسمتونو میزارم تو لیست،انشالله حاجت روا بشیم

عزیزم چرا پستمو ریپ نزدی ک منم هستم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من دیروز دیدم ک لایک کردی و دیروز شروع کردم حداقل ریپ میزدی پستمو میگفتی ک قراره منم باشم😞😞

حالم اونجوریه که اخوان ثالث میگه: خواهم که به خلوت کده ای از همه دور، من باشم و من باشم و من باشم و منــــــ💔