2777
2789
عنوان

زودپز برقی کی داره؟ لطفا کمکم کنین

1720 بازدید | 21 پست

سلام وقتتون بخیر

من ی زودپز برقی مارک سون استار دارم ک سال ۹۸ مامانم واسه جهازم خرید ولی هنوز استفاده نکردم

راستشو بخواین میترسم ک بترکه

چندتا سوال داشتم 

سوپاپش برای کدوم غذا باید باز باشه و برای کدومو باید بسته باشه؟

این زودپز برقی ایمنن؟

من دیشب داخلش لوبیا ریختم ک اولا صدا نمیداد دوما بعد از چند دقیقه ک بازش کردم یکم گرم شده بودن

خواهشاکمکم کنید من چیزی ازش نمیدونم

اگه کسی داره از همون اول پخت غذاش برام توضیح بده چکار میکنه

مرسیییی

عزیزم بزنی گوگل بنظرم باتوضیحات کامل خیلی راهنمایی مفیدی کنه  

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا برام از همون اول توضیح بدید

نکته ی مهمش اینه ک آب هر چقد بریزی کم نمیشه ،پس اندازه بریز،من توش همهه چی میپزم بغیر برنج ،اخیرا مرغ مهمونیو پختم ،عالی بود

من قابلمه داخلشو درمیارم میزارم سرگاز هر چی بخوام تفت میدم اب میریزم میزارم داخلش میزنم برق ،بعد میزنم روی دکمه ی تنظیم فشار بعد خودش ۳۰ میده زمان ،بعد با علامت مثبتو منفی کم و زیادش میکنم بعد بوق میزنه و شروع میکنه ،سوپاپ برا همه چی بسته باشه، مود ینی حالت هم همیشه رو استاندارد باشه

من قابلمه داخلشو درمیارم میزارم سرگاز هر چی بخوام تفت میدم اب میریزم میزارم داخلش میزنم برق ،بعد میز ...

تشکر فراوان عزیزم

ممنون از وقتی ک گذاشتی

بعد عزیز شما گوشت رو چند دقیقه میزارین؟