2777
2789

یادمه زمان میخاست باهاش ازدواج کنم خیلی کلید بود به هر نحوی گفتم نمیخام ازدواج کنم پیله بود زندگی خوبی برات میسازم و...

ازدواج کردم البته خانما من ضربه خورده بودم یعنی یک زندگی از دست داده بودم ک این اقا وارد زندگی من شد گف برات زندگی میسازم گذشت تو فراموش کنی

همیشه بعد ازدواج بهش شک داشتم نمیدونم چرا

برج ده پارسال بود ک فهمیدم با همکارش پیام بازی میکنه و پاک میکرده ک من متوجه نشم منم از ایرانسل من چک کردم دیدم اینا از خیلی وقته پیام بازی میکنن قبلش قسم خورد درمورد کار بوده فقط همون دوپیام و زنگ بوده بجونم بچمونم قسم خورد روز بعدش ک از سه ماه اخیر دراوردم دیدم متاسفانه هر سه ماه پیام داشتن و حتی تماس خیلی دوست داشتم پیاما دربیارم ببینم راجع به چی حرف زدن چون واقعا درموردکاراین همه پیام باورش سخت بود پدرم گف اینبارببخشش بار دیگه خودم وارد میشم الان حس میکنم داره خیانت میکنه هر روزم شده استرس و دلشوره

و اینم بگم منه احمق خانوادم گفتن ای بدرد نمیخوره ۴ ماه کامل خودمم نمیخاسمش نمیدونم چیشد با دعا یا هرچیزی یهویی اوکی شدم و بخاطر نارضایتی خانوادم مجبورب فرار شدیم

حال دلم خوب بود ولی افسوس ک خرابش کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا وقتی تصغیر خودتونه میگید دعا و طلسم؟! 

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟

اره فرار نه خودش گف هر جور بتونم راضیت میکنم من تا لحظه اخر نه گفتم حتی ازش بدم میومد یهو تصمیم ب فرار گرفتم نمیدونم چیشد طی دو روز

اره گفتم با همکارش ک حسابدارشونه پیام بازی داشتن قسم میخورد س روز فقط اشک تمساح ریخت ک اشتباه کرده و فقط در مورد کار بوده

جلو ضرر رو از هرکجا بگیری به نفعته فکر میکنم پدرتون حمایت میکنم اگر مطمئن به خیانت هستی یه کاری بکن ...

چکار کنم الان اومدم نظر شماها ببینم کدوم کارم درسته همیشه با دروغ خام میشم ولی از وقتی مچشو گرفتم نه

چجوری از ایرانسل من میفهمین؟؟

باید با شماره طرف وارد ایرانسل من بشی هر روز چکش کنی خوبه نیاز ب گوشی طرف نیس ولی بخای س ماه اخیر یا یک مااه دربیاری کد ازت میخاد ک به خط طرف میره بزنی همه میاره بالا ک با کی پیام و تماس داشته

چجوری از ایرانسل من میفهمین؟؟

باید با شماره طرف وارد ایرانسل من بشی هر روز چکش کنی خوبه نیاز ب گوشی طرف نیس ولی بخای س ماه اخیر یا یک مااه دربیاری کد ازت میخاد ک به خط طرف میره بزنی همه میاره بالا ک با کی پیام و تماس داشته