2777
2789
عنوان

گلو درد شدید

6309 بازدید | 19 پست

سلام بچها شوهرم گلوش به شدت التهاب داره و قرمزه دکتر چرک خشک کن داده و سرماخوردگی ولی ابم نمیتونه قورت بده چیکار کنه اگه اینجوری بودین چیکار کردین خوب شدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطوری شدم،دکتر گفت احتمال امیکرون هست،دیفن هیدرامین و مایعات گرم

دیفن هیدرامینو داده قرقره کنه اصلا چیز گرم نمیتونه بخوره منم گلوم داره سنگین میشه بچه کوچیکم داریم

اومیکرونه و قطعا همه خواهند گرفت

شربت دیفن هیدرامین رو قرقره کنه چند ثانیه و قورت بده

برای تب استامینوفن ساده

برای بدن درد ناپروکسن

فقط فقط مایعات گرم و آبمیوه طبیعی

انقدر مایعات زیاد بخوره که پوزش دائم سرویس بهداشتی باشن تا دفع بشه

دمنوش هم نخورن چون خیلی از دمنوش ها باعث تشدید علائم میشن

استراحت زیاد

دیفن هیدرامینو داده قرقره کنه اصلا چیز گرم نمیتونه بخوره منم گلوم داره سنگین میشه بچه کوچیکم داریم

آره،منم همینطوری ام،از شوهرت فاصله بگیر عزیزم با احتمال زیاد امیکرون هست

من و خاله م هم اینطوری دیم تست دادیم کرونا نبود

صدامون که اصلا در نمیاد

سیر خام قورت بده صبح ها

یه شربت گیاهی هم گرفتم پلاروکا

دمنوش پونه

دمنوش به

خیلی خوردم در حد روزی 12 لیوان بیشتر خوب خوب میشه

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

خانم یادمه که برای راهیی از گلودرد سرما خوردگی دکتر بهم گفته بود که  باید اب نمک رو کمکم بریزی تو دماغت تا از اونجا به گلو برسه . واسه من که خیلی جواب داد و دردش خیلی بهتر شد اگه میتونید بگید یک تستی بکنه ضرر نداره ان شاالله که اثر میکنه

آقا هستم. مخاطب محترم اگه بهتون بی احترامی کردم اخطار بدید ، اگه گوش نکردم گزارش بزنید.