2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=245338617]چی شده؟؟[/QUOقرص ساتیوک گذاشتم دو تا به صورت شیاف یکی هم خوردم بعد از سه ساعت خونریزی بدون لخته داشتم تا فرداش دیگه کلا خونریزیم قطع شد کمی طناب زدم کمی اب ازم خارج شد دوباره قطع شد یعنی جنین سقط شده؟

چرا سقط اخه

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
لطفا کمکم کنید خیلی حالم بده 

سعی کن بازعفرون پونه وچیزای داخل خونه دفعش کنی فعالیت سنگین کن ورزش کن طناب بزن پونه بجوش بخورمعجزه میکنه هرروز این کاروکن بعدکه خونریزی تمام شدبروسونوبده ببین چیزی نمونده باشه

حتما عزیزم اون باید سقط میکرده شاید مشکل داشته بچه یا قلبش تشکیل نشده

نه دکتر علنا داشت ادرس  ی مغازه تو اَنوری شیراز را بخانمه میداد میگفت شما برو اگر اگر قرصو و کارهایی که میگه  انجام بدی به شب نمیکشه 😐

بجه هامنم مشکوکم به بارداری دوتاوخترکوچیک دارم باهمه ایناشوهرموراصی کردم نگهش داریم اگرباشه حالادوتاخواهرخودشیرین دارم که دم ودیقه جیگن بروبندازانگاربچه حرومزاده س حالم ازشون بهم میخوره شمابودیدچی میگفتیدبهشون انقدرتوزندگیم دخالت نکنن

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.