الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی اینکه مثلا من راجع به یه چیزی دارم فکر میکنم میگم به همسرم بگم فلان چیزو بخره یهو همسرم میاد خونه اونو خریده میگم از کجا فهميدی میخوام میگه حس کردم اونو میخوای خریدم این برای ما خیلی پیش میاد خیلی زیاد
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
(◍•ᴗ•◍)❤تو مثل بارون غمو آسون میبری از یاد من .... با تو خوبن بی غروبن خاطرات شاد من ..... زار و خسته دل شکسته بینوا فرهاد من ..... مرغ آمین کی به شیرین میرسه فریاد من(◍•ᴗ•◍)❤
من ویه بنده خدا خیلی به هم فکرمیکردیم اون توخواب از اوضاع اون لحظه ی من باخبرمیشد ومنم توخواب از اوضاع اون باخبرمیشدم دیشب یه کاربر اینجاگفت تلپاتی داشتین من نمیدونم چیه! یعنی دوطرف به هم فکرکنن تلپاتی به وجود میاد یا یکی هم فکر کنه میشه؟