2777
2789
عنوان

مهاجرت

70 بازدید | 5 پست

سلام امشب همسرم ناگهانی گفت رفیقم گفته هلند تبعه میگیره برید حالا بزن شرایطش چیه شاید جور شد رفتیم...

از سر شب دلم دلمو میخوره آخه فقط یه خونه و یه ماشین داریم نه مال و منال زیادی بعدم اصلا زبانم خوب نیست شوهرم صفره و اینکه شوهرم زیر دیپلمه خودمم تازه لیسانس گرفتم یه دختر 5 ساله دارم.  خوابم نمی‌بره فکر میکنم اگه بزنه سرش بریم چی میشه 😲 نریم گیر کنیم اونجا.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😄😄😄😄 آخه چند ساله من میگفتم بریم دست دست می‌کرد بعد یهو زد به سرش آخه من چی کنم یدفعه ای... خانو ...

ینی چی چی آینده بچت چی تو ایران آینده داره مگ قرارع برا همیشه پدر مادرتو ول کنی بری تو میای ایران اونا میان پیش شما آخه این مملکت مگ امیدی گذاشته برا ما

دین من انسانیت است