2777
2789

بچه ها خاطره بامزه  از اولین دیدار باخانواده نامزدتون یا خوده نامزدتون دارید بگید کلی بخندیم   

من تازه چند روز بود که از نامزدیم می‌گذشت که خواهر نامزدم دعوتمون کرده خونشون 

ازدواج ما هم سنتی بود و معرفی شده بودیم و هیچ آشنایی با خانواده نامزدم نداشتم

باباش بم گف سلام برسون گفتم مرسی😑

چرااا واقعاا

آرمان🖤آرتین داداشی گریه نکن باشه؟! 🥺🥲مامان و بابا و داداشی رفتن مسافرت ولی قول میدم تا برگردن پیشت میمونیم،من و امثالم وقتی سن تو بودیم شبکه پویا رو تماشا میکردیم ولی شجاعت و غیرت تو با ما فرق میکنه آخه نمیدونن تو پسری از مکتب دلیران هستی:)))به مامان نگو من کشتمش ؟به مامان نگو که یه گلاده آدم حدود ۷۰ نفر اونقدر زدیمش که رفت کما بعدش شهید شد؟به مامان نگو با سنگ و مشت و لگد اونقدر زدمش ولی اون حاضر نشد یه فوش بده؟به مامان نگو چاقو رو جوری توی بدنش فرو بردم که چاقو کج شد؟به مامان نگو لختش کردیم ازش فیلم گرفتیم در حالی که مامانش می‌گفت فیلم پسرمو پخش نکنین اون راضی نیست نامحرم فیلمشو ببینه...(از آرمان هامون،آرمان ها می‌سازیم) به خاطر امضام گزارش بزنی حلالت نمیکنم به خدا...چون امضای خودمه و اگه دوست داشتین بخونین:)🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من از شب عروسی قطع رابطه ام ۱۱ساله مردشور اولین دیدارشونوببرن

چرااااا؟

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

منی بگم ک ب کراشم میخواستم بگم . میگماااا. کیبورد نوشت .میگوزمااا.  ببین دیلیت اکانت زدم محو شدم 😂 

ی بار سر قرار نصف سبیل رفتم ی بار زیپم باز بود ی بار پشم پاهام . یه پا زده بود ی پا پشمی رفتم 🤒😂 

ناجور بودن

اونو که برا همه ناجورن ولی اینا کی بودنو چ فنی زدن همون اولین دیدار باعث شدن یازده سال رفتو امدو قطع کنی خیلی عجیبه شوهرت میره یا اونم قطع

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

ما هنوز رابطمون رسمی نشده یعنی دوست دختر دوست پسریم و شهرامون خیلی دور از همه 

یه بار ما از سمت دانشگاه رفتیم یه شهری ک نزدیک شهر اینا بود . پدر و مادر دوست پسرمم اومدن دیدنم . حالا ما ک از طرف بسیج رفته بودیم خیلی محجبه و ساده و سر بزیر اونش ب کنار با کلی پشم و سیبیل 

از اون طرف وسط زمستون منو برداشت بردن بستنی فروشی آب هویج بستنی گرفتن نمیتونستم بخورم چهار ساعت منتظر موندن من بتونم نوشیدنیمو بخورم ☹️☹️ منم روم نمیشد بگم سرما خوردم نمیتونم بخورم 

آخرشم تعارف زدن ک بیاین بریم خونه در خدمت باشیم منم نه گذاشتم نه برداشتم گفتم نه شما تشریف بیارین خونه ما در خدمت باشیم 🤦🤦. پدرش بزور جلو خندشو گرفته بود هی میگفت ایشالا خدمت میرسیم 🤣🤣🤣🤣

با شوهرم بحث بچه میکردیم 

خواستم بگم اول بدون بچه از زندگی لذت ببریم 

گفتم لذت بکنیم😑😂

معذرت میخام 

برگشت گف چطوره با لذت بکنیم😅😂🤦🏻‍♀️ 

آرمان🖤آرتین داداشی گریه نکن باشه؟! 🥺🥲مامان و بابا و داداشی رفتن مسافرت ولی قول میدم تا برگردن پیشت میمونیم،من و امثالم وقتی سن تو بودیم شبکه پویا رو تماشا میکردیم ولی شجاعت و غیرت تو با ما فرق میکنه آخه نمیدونن تو پسری از مکتب دلیران هستی:)))به مامان نگو من کشتمش ؟به مامان نگو که یه گلاده آدم حدود ۷۰ نفر اونقدر زدیمش که رفت کما بعدش شهید شد؟به مامان نگو با سنگ و مشت و لگد اونقدر زدمش ولی اون حاضر نشد یه فوش بده؟به مامان نگو چاقو رو جوری توی بدنش فرو بردم که چاقو کج شد؟به مامان نگو لختش کردیم ازش فیلم گرفتیم در حالی که مامانش می‌گفت فیلم پسرمو پخش نکنین اون راضی نیست نامحرم فیلمشو ببینه...(از آرمان هامون،آرمان ها می‌سازیم) به خاطر امضام گزارش بزنی حلالت نمیکنم به خدا...چون امضای خودمه و اگه دوست داشتین بخونین:)🤍✨

حالا من بگم براتون چه ابرو ریزی کردم

اون شب شبه تولدم بود و میخواستن منو سوپرایز کنن و من واقعا یادم رفته بود یا اصلا فکرشو نمیکردم که بخوان برام تولد بگیرن