2777
2789
عنوان

ساحلم عکس داداش اکسم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 5546 بازدید | 90 پست
میگم عاشقم شدی😂زیر بار نمیری حق داری،خودمم با خودم خیلی حال میکنم😂

این بدههه😂

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت😘 عزیزم😍دختر بود دیگه؟ این روزام میگذره،چند وقت بعد دلت واسه الان تن گ میشه ای خدا دیگه چ ...

😂😂😂

من غلط کنم دلم گشاد بشه🤪🧘‍♀️

نه جانم پسره

راحت نمیتونم بخوابم

دهنم سرویس شد

ساحل رفدم تاپیک قبلیارو خوندم الان حالت اوکیع؟ دیگع مزاحمت نشدع

عزیرم فعلا که رامش کردم دارم نرم باهاش صحبت میکنم تا ببینیم چی میشه

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
عزیرم فعلا که رامش کردم دارم نرم باهاش صحبت میکنم تا ببینیم چی میشه

ساحل میگم این درست بشو نیس خونتون از خودتونع یا مستاجرید

امکان فروش و جابجایی بدون خبر ب کسی ندارید؟

ساحل میگم این درست بشو نیس خونتون از خودتونع یا مستاجرید امکان فروش و جابجایی بدون خبر ب کسی ندارید ...

عزیرم خونه از خودمونه