2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عقدم  نامزدم نه خونه داره  نه ماشین  حقوقش هم کمه بعضی وقتا پشیمون میشم از انت ...

چرا قبل عقد فکر اینجارو نکردی که اون بیچاره خم الکی دل گرم نشه...والا شرایط سخته اما با بی پولی هم نمیشه واقعا کنار اومد

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

یه خواستگار اومده واس خواهرم شغلش کشاورزه  ۳۱ سالشه  خواهرم ۲۰ سالشه  خونه نداره ب ...

اصلا قبول نکنه اگر شما شهرنشین و ایشون روستایی هستن اختلاف فرهنگی زیاده اصلا قبول نکنن

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
یه خواستگار اومده واس خواهرم شغلش کشاورزه  ۳۱ سالشه  خواهرم ۲۰ سالشه  خونه نداره ب ...

چرا آخههه..مگه سر دختراتون موندین که اینجوری میدین بره..

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

خب عزیزم طلاق بگیری بعدش میخوای چیکار کنی منتظر میمونی ی آدم پولداری بیاد خواستگاری یا ن 

اصلا شوهر نمیکنم دیگه درس میخونم من پشیمون شدم ولی نمیدونم چیکار کنم دلم براش میشوره 

من خودم با شوهرم ازدواج کردم نه خونه داشت نه ماشین نه پس انداز اما خاستگار با این خصوصیات برا دخترم بیاد اصلا قبول نمیکنم البته شوهرم شاغل بود کار دولتی داره

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
عزیزم مگه شرایطشو نمیدونستی؟

آره میدونستم راستش نامزدم میشه برادر زن داییم 

بعد اونا گفتن واسه اینکه ما دخترمون بدیم شما هم باید دخترتون بدید پسر ما 

بعدش بخاطر همین همه ازش تعریف کردن مهم اخلاقه پول چی بچه زرنگ یه وفلان 

ولی الان فهمیدم اشتباه کردم دلم هم براش میسوزه 😞