بچه ها ما جمعه شهرستان عروسی داریم عروسی دختر عمم مادرم ام برگشته با داییم تعارف زده اونام پرو پرو زنگ زدن آماده ایم پنج شنبه صب بریم اونوقت نهار و شام و فرداش نهار و شام تالار میوفتن دنبالمون خودشون هم بد سفرن اصلا خرج نمیکنن میخوان بقیه خرج کنن ماه پیش باهاشون مسافرت بودیم از دماغمون آوردن حالا مادرم ساده برگشته تعارف زده اونام دارن میان اخه تو عروسی مگه شام و نهار و صبونه میدن که به شما بدیم خودمون میخواستیم جمعه صبح بریم شب بریم تالار بعد رانندگی کنیم برگردیم اصلا شبو نمونیم الان دوروز جلو تر میگن بریم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مقصر مادرته بزار مادرت خرج کنه که دفعه دیگه تعارف نزنه
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
برنامتونو بهشون بگین. که روز مراسم میرین شب هم برمیگردین و نمیتونین زودتر برین یا زیاد بمونین. هم کار دارین و هم تاکید کنید که دوس ندارین زحمت و خرج اضافه به خانواده عمتون بدین. خودشون میفهمن
مقصر مادرته بزار مادرت خرج کنه که دفعه دیگه تعارف نزنه
بابا خرج مادرم هم با داداشمه اونام یه قرون دنگ خودشون هم تو سفر قبلی ندادن کشتی سوار شدیم ندادن ۷ بار رستوران رفتیم ندادن مادرم یک سنگ انداختن گیر کردیم تو گل
بابا خرج مادرم هم با داداشمه اونام یه قرون دنگ خودشون هم تو سفر قبلی ندادن کشتی سوار شدیم ندادن ۷ با ...
پس زنگ بزنید بگید برنامه ی ما اینه که روز عروسی بریم و شب بعد عروسی برگردیم
هرچقدر هم اصرار کردن بگید برنامه هامون جور در نمیاد
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁