dokhtaresahra مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1939 عنوان خانوم های ساکن ارومیه لطفا بیاید 277 بازدید | 17 پست خانوما قنادی میشناسید ک پیک موتوری هم داشته باشه ؟میخوام کیک تولد بخرم قنادی نزدیک خونمون بسته بود جایی میشناسید خرید کنیم بیاره درب منزل ؟ مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 1401/04/28 | 13:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 33063 بی بی تو استادان پیک داره. ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان
dokhtaresahra مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1939 بی بی تو استادان پیک داره. اسم قنادی بی بی هست ؟کیک هاش خوشمزست؟ مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون
dokhtaresahra مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1939 بی بی تو استادان پیک داره. عزیزم ی شماره تماسی چیزی دارید بدید تماس بگیرم ؟ما مطهری هستیم پیکش تا اینجا میاره؟ مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 33063 اسم قنادی بی بی هست ؟ کیک هاش خوشمزست؟ دیگه تو اورمیه رو دست بی بی مگه هست؟؟ بهتر ین کیک ها و شیرینی ها مال بی بی و بعد ازون کارامل و بعد هم نان سالم هست.اهل اورمیه نیستی؟ ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 33063 عزیزم ی شماره تماسی چیزی دارید بدید تماس بگیرم ؟ ما مطهری هستیم پیکش تا اینجا میاره؟ صبر کن برات عکس پیجش رو میفرستم ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان
dokhtaresahra مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1939 دیگه تو اورمیه رو دست بی بی مگه هست؟؟ بهتر ین کیک ها و شیرینی ها مال بی بی و بعد ازون ... ن عزیزم تازه آمدیم اینجا قنادی هارو زیاد نمیشناسم. مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون
dokhtaresahra مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1939 صبر کن برات عکس پیجش رو میفرستم انیستا ندارم حتما باید از قبل سفارش بدیم ؟یعنی کیک آماده ندارن ؟من برای شب میخوام مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 33063 ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان
dokhtaresahra مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1939 ممنون عزیزم پس از حالا تماس بگیرم ک عصر برام بفرستن بنظرت ؟یا اگر همون عصر هم تماس بگیرم میارن؟ مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 33063 انیستا ندارم حتما باید از قبل سفارش بدیم ؟ یعنی کیک آماده ندارن ؟من برای شب میخوام چرا انواع کیک دارن و چون فروششون بالاست همیشه کیک هاشون تازه اس ما خانوادگی همیشه فقط هزینجا خرید میکنیم دیگه تو اورمیه اولین هست.کاش اینستا داشتی و کیک هاشو میدیدی و سفارش میدادی ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان
dokhtaresahra مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1939 چرا انواع کیک دارن و چون فروششون بالاست همیشه کیک هاشون تازه اس ما خانوادگی همیشه فقط هزینجا خرید می ... ندارم متاسفانه قیمت کیک ها چطورن؟ مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 33063 ممنون عزیزم پس از حالا تماس بگیرم ک عصر برام بفرستن بنظرت ؟ یا اگر همون عصر هم تماس بگیرم میارن؟ نه به نطرم الان تماس بگیر بپرس که خیالت راحت شه که پیک دارن .ولی تا اونجا که من میدونم پیک هم دارن ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان
dokhtaresahra مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1939 نه به نطرم الان تماس بگیر بپرس که خیالت راحت شه که پیک دارن .ولی تا اونجا که من میدونم پیک هم دارن ممنون همین الان تماس میگیرم همین شماره ک توی بیو پیج زده ک فرستادید تماس بگیرم؟۰۴۴۳۳؟؟ مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 33063 ندارم متاسفانه قیمت کیک ها چطورن؟ والا دیگه الان میدونی همه چی مخصوصا شیرینی و کیک گرونه.خب بستگی داره دیگه ما تقریبا یک هفته پیش تولد پسرم کیکش حدود یک کیلو و دویست اینا بود فکر کنم ۱۷۰ اینا شد دقیق یادم نیست ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان