2777
2789
عنوان

آشنایی با چنین پسری...

169 بازدید | 12 پست

یکماهه با یه پسری توی محیط دانشگاه آشنا شدم که از قضا همکار هم هستیم اما محل کارش با من متفاوته. واسه ازدواج پیشنهاد آشنایی داد. دفعه دومی که بهم پیام داد (واقعا ببخشیدا من به شدت خجالت میکشم مطرح کنم اما خب واقعیته چنین حرفی رو بهم زد) و گفت  اگه صدای باد معده تون کسی بشنوه خجالت میکشین یا نه؟ یا میگفت صدای باد معده تون بلنده؟

من جواب ندادم به این سوالاتش ولی میگفت باید جواب بدی و من با مشورت روان شناس سوال میکنم و دلیل منطقی دارم. اما خب من جواب ندادم. خودش گفت گهگاهی تفریحی شراب هم میخوره. نماز اینا رو هم که اصلا قبول نداره. هر دفعه زنگ میزد سوالات درسی می‌پرسید و یه دفعه برگشت گفت بی سواد خودمی. یا مثلا میگفت این کفش چرا پوشیدی زمستونی هست. تا اینکه یه روز برگشت بهم گفت من یه کتاب دارم مینویسم راجع به رانندگی بانوان و یه خانم راننده خوبی بوده و چون نمیخواستم بفهمه من مردم و باهام همکاری کنه پیج فیک زدم خودمو خانم معرفی کردم و حالا میخوام ازش امتحان بگیرم و نمیخوام حالا بفهمه من مرد بودم که بهش پیام میدادم. تو زنگش بزن بهش بگو نمیتونم بیام بجاش همکارم رو که آقاست میفرستم یا اینکه میگفت توی گروه همکارات بفرست یه خانمی که رانندگی خوبی داره خودشو معرفی کنه و منم قبول نکردم چون شناخت کاملی نسبت بهش نداشتم. بهش برخورد و گفت تو هیچ کار واسه من انجام نمیدی و من کسی رو میخوام که برام کاری انجام بده و تو به فکر منافع خودتی 

نظرتون راجع به چنین مردی چیه؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم این مرد تعادل روحی و فکری نداره خود خواه و مغروره دوست داره همش بهت دستور بده الکل هم که میخ ...

اره عزیزم خیلی مغروره فکر میکنه یه ماشین مدل بالا داره همه دخترا دنبالشن

و دقیقا اگه باهاش مخالفت کنی سریع بهم میریزه 

[QUOTE=245233641]یعنی عزیزم منظورت اینه که قصدش ازدواج نبوده؟[/QUOTEازدواجم باشه باهاش به مشکل میخوری .با این شخص ارتباطتو قطع کن

#یاد بگیرین سخت تر روی خودتون کار کنین تا اینکه روی کارتون
[QUOTE=245233641]یعنی عزیزم منظورت اینه که قصدش ازدواج نبوده؟[/QUOTEازدواجم باشه باهاش به مشکل میخور ...

شرمنده باهاتون رسمی صحبت نکردم فکر کردم خانومین

درسته واقعا مشکل ساز میشه چون طی اين مدت متوجه شدم رفتاراش طبیعی نیست، ممنونم ازتون 

شرمنده باهاتون رسمی صحبت نکردم فکر کردم خانومین درسته واقعا مشکل ساز میشه چون طی اين مدت متوجه شدم ...

خواهش میکنم.

#یاد بگیرین سخت تر روی خودتون کار کنین تا اینکه روی کارتون