2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🚶🏻‍♀️چرا من از هیچی حاجت نمیگیرم خدا چجوری دلش میاد التماساو خاهشامو بیینه و جوابمو نده 

منم مثل توام 

گاهی حس میکنم اصلا نمیبینه و نمیشنوه صدامو

منو پاااک فراموش کرده

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
:)))) خیلییی سختههه منتظر یه نیمه نگاهش موندن

اره خیلی

دور و برت رو میبینی که چقدر حاجت روا شده هست ولی من یازده یا دوازده ساله زندگیم محدود شده به یه حاجت ولی خدا رو برگردونده خیلی ناراحت میشم

هزار بار قهر کردم اما باز تهش دیدم فقط خودش رو دارم باز برگشتم اما همچنان چشم انتظار یه اشاره

گاهی خیلی دلم تاریک میشه

سخته بخدا کاش درکمون میکرد

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
اره خیلی دور و برت رو میبینی که چقدر حاجت روا شده هست ولی من یازده یا دوازده ساله زندگیم محدود شده ...

😪چقد مث منی وقتی تو یه تایپکی میرم میبینم چقدر از ادما از یه دعا حاجت گرفتن از یه نماز حاجت گرفتن ولی منم بیشتر دعاها و نماز ها و ذکرا و سوره هاو.... همچیو امتحان کردم حاجت نگرفتم. مگه من با اونا چه فرقی دارم که به اونا کمک میکنه من نه 😪مگه کیو جز اون دارم که ازش کمک بخوام

خدایا خودت هوای دلمو داشته باش :) (این اکانت دسته دونفره) 
اره خیلی دور و برت رو میبینی که چقدر حاجت روا شده هست ولی من یازده یا دوازده ساله زندگیم محدود شده ...

با همه وجودم مطمئنم و میدونم تهش همچیو درست میکنه ولی خب واقعا صبرم تموم شده و خیلی انتظار برام سختههههه:) 

😪چقد مث منی وقتی تو یه تایپکی میرم میبینم چقدر از ادما از یه دعا حاجت گرفتن از یه نماز حاجت گرفتن و ...

آره واقعا

یه گروه بود که چله گرفتیم برا حاجتهامون

گفتن سال بعد همین موقع بیاید بگید کیا حاجت گرفتن

الان چند ساله میگذره و فقط من بی جواب موندم

خب اینا آدم رو اذیت میکنه، آدم ناراحت میشه دلش میشکنه

سعی میکنم خودمو ایمانمو نبازم ولی من معصوم نیستم یه بنده عاجزم 

کاش خدا بیشتر به بنده های مثل منش نگاه میکرد

آره واقعا یه گروه بود که چله گرفتیم برا حاجتهامون گفتن سال بعد همین موقع بیاید بگید کیا حاجت گرفتن ...

:) ایشالا همچی درست میشه اجی الهی چند وقت دیگه بیای بگی حاجتتو گرفتی 

:) ایشالا همچی درست میشه اجی الهی چند وقت دیگه بیای بگی حاجتتو گرفتی 

تو هم همینطور ان شالله💐

🚶🏻‍♀️چرا من از هیچی حاجت نمیگیرم خدا چجوری دلش میاد التماساو خاهشامو بیینه و جوابمو نده 

استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین رو بخون  گناهان مانع اجابت دعا میشن گاهی حق الناس به گردن مونه حق الناس فقط دول نیست بدحجابی دلشکستن به ناحق و همچنین اشک و..  حق الناس میتونه بیاره....